• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kizimin boyu kusa kalirmi?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yasam1977

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
10
0
1
48
10.5 yasinda yeni regl oldu boyu 143 cm boyu uzarmi acaba çok endişeliyim.kizim gibi erken yaşta regl olan varmi

Ben 11 yaşında olmuştum. Gözü açık insanların adetleri erken gelir derler bizde :)

10 yıl31,9 kg138,4 cm
11 yıl36,9 kg144 cm

Anne babanın boyu ne kadar? Ortalama boy hesaplanabilir.

Ben 11 yaşında olmuştum. Gözü açık insanların adetleri erken gelir derler bizde :)

10 yıl31,9 kg138,4 cm
11 yıl36,9 kg144 cm

Anne babanın boyu ne kadar? Ortalama boy hesaplanabilir.
Anne boyu 150cm baba boyu 173 cm sizin boyunuz nasil adetten sonra ne kadar uzadiniz acaba

Anne boyu 150cm baba boyu 173 cm sizin boyunuz nasil adetten sonra ne kadar uzadiniz acaba
Benim boyum 168. Ama kızının gelecekteki boyu 155 cm. Başta yüzme olmak üzere, basketbol, voleybol, veya herhangi bir spora gönderirsen, sağlıklı beslenme de eşlik ederse, 160 - 162 cm kadar çıkabilir.

Bu genetik olur çoğunlukla, diğer saydıklarım tetikler sadece.

Ondan ziyade boylar yaşına göre kısaysa, doktorlar iğne yapıyor ayda bir kez bacaktan, uzaması için. Kuzenim de erkek kısaydı yaşına göre adeta uzaması durmuştu, şimdi dalyan gibi.

Uzar tabiki bir insanın boyu 27 yaşına kadar uzar.

10.5 yasta regl olduysa bunu bir doktorla gorusun bence. Ilac ile geciktiriyorlar.

Back
X