- 9 Mayıs 2016
- 132
- 52
- 18
- 32
- Konu Sahibi Annesinin_kuzusu_zehra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnn Allah razı olsun. Rabbim sizin bebeğinizi de sağ salim kucağınıza kavuştursun. Evet ilk bebeğimGüzel günlerde giydirmeye nasibetsin Rabbim. :)İlk çocuğunuz mu?
Heyecanlıyım tabi kiAmin cümlemizinkini inşallah. Maaşallah. Çok heyecanlısınızdır şimdi. Ben bile heyecanlandım.
Ay yavrumm gerçekten öyle olur demiBu tulumu giysin diye bekler iken uc aya tulum bacaklarini kasicak:)saglikla giysin cok guzel tulumu
Allah razı olsun canım aminnnn tüm yavrularımızı sağ salim kucağımıza kavuştursun AllahımAllah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel günlerde giysin
Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerinizeAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel.
Teşekkür ederimCok guzel
Çok teşekkür ederiz teyzesiÇok tatlı :) maşallah ona minnoş![]()
Çok teşekkür ediyorum.Çok sevimliler sağlıkla gelsin inşallah .![]()
Oyle oluyo oyle ben ilk dogdugunda buyumez sanmistim:)kardesi icin saklamistim bklim kismet olursa kardeside giyicek.yepyeni kaliyo ilk alti ay bi bakiyorsun ayakli tulumlar kasiyo bacaklarini patiksiz tuluma gectimiydi buyudu artik:)heyecanlandim simdiAy yavrumm gerçekten öyle olur demiçok heyecanlıyım sona yaklaştık
![]()
![]()
ahhahaCicilerimiz Nasıl![]()