Kızımın dişleri

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.520
24.129
548
5,5 yaşındaki kızımın alt ön iki dişi çok erken düştü ve alttan gelen iki diş de yan ve yamuk neden böyle oldu bilmiyorum ama dişçiye götürsek yapacağı şey ne olur fikriniz var mı? Yani daha uçları çıktı dişlerin; şimdiden herhangi bir müdahalede bulunabilir mi sizce? Yardımcı olabilir misiniz?

Benim de oğlum 5.5 yaşında ve aynı durumda. Çocuk doktorumuza sordum artık çocuklar erken diş çıkarıyor dedi. Bizimkinin de dişleri yavuk geliyor gibi. Üstelik üst iki dişi de sallanıyor

Benim de oğlum 5.5 yaşında ve aynı durumda. Çocuk doktorumuza sordum artık çocuklar erken diş çıkarıyor dedi. Bizimkinin de dişleri yavuk geliyor gibi. Üstelik üst iki dişi de sallanıyor

Bu gün doktordaydık; çene büyüdükçe, dil ittikçe dişler düzelecek dedi. Öyle kalmaz, tel takmaya gerek falan olmaz merak etme dedi. Rahatladım valla :)

Bizimki de 5 yasini doldurduktan 2 ay sonra cikmisti aradan 1 yil gecti duzeldi.

Dişlerinin yamukluğu mu düzeldi canım? Kendiliğinden mi? Bize de doktor öyle söyledi. Düzeliyor dimi zamanla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…