kizimin dogum gunu...

canozumm

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
326
21
318
Sakarya
merhaba bayanlar...size bi konuda danismak.fikirlerinizi almak istiyorum...

temmuzun 30 unda kizimin dogum gunu ramazana denk geliyo... iftardan sonra pasta kesmeyi dusunuyorum ...

nasil biseyler yapabilirim ilk yas gunu oldugu.icin hevesim var... siz neler yapmistiniz??

kizimin.giyimi...ev susleme..ikram... fikirlerinixi bekliyorum

bi aekafasim susleme icin balonlari tavana birakip ipin ucuna cocugun resimlerini koyabilirsin demisti hosuma gitti bu fikir mesela...

Pastanın yanına ikram olarak börek,poaça,kurabiye,tuzlu ve şekerli pastalar,yaprak sarması,rus salatası gibi yiyecekleri hazırlayabilirsiniz.Kızınıza giyim olarak prenses kıyafeti gibi birşeyler giydirebilirsiniz evde palyaço gösteriside olabilir.

Kız çocuğunun giyiminde ne var :)
Tüm kıyafetler birbirinden tatlı zaten .
En gösterişli olanlardan giydirin .
Pastanın yanına poğaça börek kurabiye profiterol patates salatası Lahmacun mesela :)
Çeşit çok .

Bol bol resmini çek en güzeli.büyüdüklerinde hatırlamadıklarınıı resimlerde görünce daha mutlu oluyorlar.tütü etek üstüne sade bir badi giydirebilirsin.çocuk kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel.biz ilk pastamızı pamuk prenses ve 7 cüceli almıştık.yanınada ıslak kek,kurabiye,börek,sarma yapmıştık.

bencede tütü etek yap çok güel oluyor arkadaşımın kıının d.gününde yapmıştım uğur böceği kombini olmuştu kırmızı etek ve siyah badi birde eve kırmızı balonlar tamamdır=) iftardan sonra daha yiyecek yer kalmıyo bir çeşit tuzlu yap birde pratik bişy daha yap sende kızınla aynı renk giyin hatta etek bluz aynı renk olsun bence çatıkatıilkay diye arat netten kızının doğum gününde yaptıkları var ilgini çekebilir inşallah benimde bir bebeğim olurda bende heveslerimi yapabilirim hazır oruçluyken dualarınızı beklerim

bencede tütü etek yap çok güel oluyor arkadaşımın kıının d.gününde yapmıştım uğur böceği kombini olmuştu kırmızı etek ve siyah badi birde eve kırmızı balonlar tamamdır=) iftardan sonra daha yiyecek yer kalmıyo bir çeşit tuzlu yap birde pratik bişy daha yap sende kızınla aynı renk giyin hatta etek bluz aynı renk olsun bence çatıkatıilkay diye arat netten kızının doğum gününde yaptıkları var ilgini çekebilir inşallah benimde bir bebeğim olurda bende heveslerimi yapabilirim hazır oruçluyken dualarınızı beklerim

İnşallah boy boy çocukların olur :)

evet genelde tütü etekler giydiriyolar doğum gününde:) iftardan sonra olcağı için bence sadece pasta yeterli:)evi bi güzel süslersin, bi de bu aralar moda olmuş, üzerinde bebeğinin isminin yazdığı kurabiyelerden yaptırabilirsin..:16:

canim Allah sanada nasip etsin insallah...

aslinda iftardan sonra yapacagm.icin bende sadece pasta yeterli doye dusunuyorum herkes tok.gelcek ... belki bi pogaca kurabiye yaparim...

bu tutu etek yapimi kolaymi yada hazir nerde bukurum acaba??

Back
X