canım zinco bitkisel bende kızıma kullandım ve çevremdekilerde hep bunu kullandı fayda etmiş aladığım kadarıyla sen buna devam et iyi bir damla.. ayaklarına vede karnına elma yağıyla masaj yap oada iyi geliyorKizlar 4Aylik kizim vr 15gundur gaz promlemi var once nurse harey kullandim sonta baktim faydasi yok ilac kullanmayi ne kensim sewerim ne de kullanirim oyusden biraktim bu sabah gayey rahatti falan birden aglamaya basladi hic susmuyo ama doktora gittik gazi var dedi kaksini yapiyo dedim demekki cok var dedi ilac kullanin dedi yazmadi bile o telasla aklima bise gelmiyo tabi surekli ayni ilaci kullanirsan fayde vermez degistir hep diyo eeee bu seferde bagimli olur dedim oyle kaldi 6aya kadar bu boyle diyo bide bnm kizim cok korkak sizinde boyle bise geldimi basiniza hocaya gotirduk nazar dedi sonra rahatladi ewe geldik bu araa mecburen zinco aldik werdim gazini yapti kakasinida yapti simdi rahat uyuyo korkuyimuki diyorum birsey diyin yaa kafayi yicem
güzel fikirmiş tuttum bunuBir tane kuru papatyayi cezvede az suyla kaynat ilisin her emzirme sonrası bir tatli kaşığı ver aninda soda içmiş gibi çıkartıyor eşimin kuzeni çocuğuna hep oyle yapmış ablamda yapiyo bebeğine anında çıkıyor
Deneyin ise yariyorgüzel fikirmiş tuttum bunu
ikinci bebek olursa allahın izniyle, eğer gaz problemi olursa (ki inşallah gaz problemi olmaz) o zaman bunu yaparım..Deneyin ise yariyor
ınş sağlıkli sihatli olurikinci bebek olursa allahın izniyle, eğer gaz problemi olursa (ki inşallah gaz problemi olmaz) o zaman bunu yaparım..
amin rabbim isteğen herkese sağlıklı sihatlı hayırlı evlatlar versin içleri sırada bana amin.. inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alırsın canım rabbim ikinizede bol bol sağlık versin..ınş sağlıkli sihatli olur
Amin amin amin cook teşekkür ederimamin rabbim isteğen herkese sağlıklı sihatlı hayırlı evlatlar versin içleri sırada bana amin.. inşallah sende hayırlısıyla sağlıkla evladını kucağına alırsın canım rabbim ikinizede bol bol sağlık versin..
Kizlar 4Aylik kizim vr 15gundur gaz promlemi var once nurse harey kullandim sonta baktim faydasi yok ilac kullanmayi ne kensim sewerim ne de kullanirim oyusden biraktim bu sabah gayey rahatti falan birden aglamaya basladi hic susmuyo ama doktora gittik gazi var dedi kaksini yapiyo dedim demekki cok var dedi ilac kullanin dedi yazmadi bile o telasla aklima bise gelmiyo tabi surekli ayni ilaci kullanirsan fayde vermez degistir hep diyo eeee bu seferde bagimli olur dedim oyle kaldi 6aya kadar bu boyle diyo bide bnm kizim cok korkak sizinde boyle bise geldimi basiniza hocaya gotirduk nazar dedi sonra rahatladi ewe geldik bu araa mecburen zinco aldik werdim gazini yapti kakasinida yapti simdi rahat uyuyo korkuyimuki diyorum birsey diyin yaa kafayi yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?