kizimin gozkapagi yarildi

bbegonvill

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
16
0
6
35
Konya
Yanlis yere actiysam ozur dilerim.kizim sandalyeden dustu ve duserken masanin kenarina gozunu carpti.kasi degil ama kasinin alti bucakla kesmis gibi oldu yaklasik bir cm.cok da kanamadi.evde ne yapabilirim?.iz kalir mi ki?tesekkur ederim

Yanlis yere actiysam ozur dilerim.kizim sandalyeden dustu ve duserken masanin kenarina gozunu carpti.kasi degil ama kasinin alti bucakla kesmis gibi oldu yaklasik bir cm.cok da kanamadi.evde ne yapabilirim?.iz kalir mi ki?tesekkur ederim
başlık çok ürkütücü olmuş..
böyle bi başlık atıp doktora götürmemeniz enteresan...
aklında soru işareti kalmasın.. gidin bi baksın doktor..

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca içim çekildi. :18:
İz kalır mı derken?
Gözüne bişey oldu belki?
Bi doktora gitseniz keşke buraya yazmadan.
Evde hiç bi müdahale yapmayın eger ilk yardım biliniz yoksa.
Geçmiş olsun.
Umarım izi kalmaz!

Arkadaslar hemen yargiliyorsunuz.su an esim yok araba yok.burada dolmus yok.bildigim taksi nm.yok.kizim bir sey olmamis gibi oynuyor.benim icim rahat degil.2 saate kadar esim gelecek.o zamana kadar ne yapmaliyim diye sordym

Eşinizi arasanız hemen gelemez mi?
Hiç olmazsa sağlık ocagı yada eczaneye gidin.
Kusura bakmayın ama öyle bi yazmışsınız ki ben kötü oldum burda.
:50:

Mikrop kapmamasi icin temizleyebilirsiniz simdi doktor degiliz durumuda tam olarak ne bilmiyoruz gozune cok mu yakin bilmiyoruz. Su an yapabilcgnz temizlemek sadece ama 2 saat sonra gitmek belki iyi olmayabilir tabi bilmiyorum yine belirtiyorum saglik hakkinda egitimim de yok o yuzden tek aklima gelen bu.

Başlık biraz ürkütücü olmuş canım ya.
Geçmiş olsun.Muhtemelen yüzeysel bir çizik oluşmuştur.
Ancak eşin gelince gidin bir dr.a.Antibiyotikli bir merhem verebilir enfeksiyon kapmaması için.
Göz bu sonuçta.Şunu sür bunu sür dememiz doğru olmaz...
Gözüne zarar verebileceği için bilmeden herhangi bir temizleyici,pomat filan kullanmayın derim ben.

Evet umuts76 derin degil cizik .cildi cok narin zaten.esime resmini yolladim.birsey olmaz falan dedi.o da uzak kasabada.gelince hemen gitcem zaten

Başlığı değiştirin içim geçti yav:47:
Doktora gitmenizi tavsiye ediyorum.

benim kızım da yakın zamanda yataktan düştü ,sanırım yüzüstü düştüğünden dolayı dudağı şişti ,dişi kanadı ,hemen bol su ile yıkadım ,biraz ağladı ama dudak balon gibi oldu ,sordum başka biryerin acıdımı ,kafan filan yok dedi ağzım acıdı sadece ,o yüzden götürmedim doktora ,şişi akşama indi şükür ,eğer yarık filan olsa dudağında kesin götürürdüm doktora .ama baktım iyice bişey yoktu ,ama sizin göz ve hassas bir bölge ayrıca yarıldı demişsin ,bence eşin gelince hemen götür doktora derim ,eğer derin ise dikiş şart olur ,

ben 10-11 yaşlarında iken gözümün altı ,en ince bölgem yarılmıştı ,2 gözümde mosmor oldu ,tabi dikişe gerek duymadı ailem sağolsun ,bişey olmaz deyip bi yara bandı yapıştırdı o kadar ,şimdi orada iz var ,33 yaşındayım ve hala taşıyorum o izi malesef ..:2:

:53:

Çok şaşırdım hemen fırlayıp bir hastaneye gitseydiniz ya....

Evde ne yapabilirim diye düşünülmez ki

Dibi tutmuş yemek mi bu, ne yapayim diye bize fikir soruyorsunuz

Çok geçmiş olsun

:53:

yarıldı diyorsuuz, eğer yarıkvarsa iki ucu giderek açılır ve dikilmesi zor olur.

internetten taksi numarası bulunabilir kolaylıkla.

Arkadaslat cok sagolun.once acile sonra aile hekimine gittik.derin olmadigini dikise gerek olmadigini ve hicbirsey surmemem gerejtigini soylediler.

Gecmis olsun.. Basligi okuyunca benimde icim bir tuhaf oldu ALLAH esirgesin.. Neyseki derin birsey yokmus gecmis olsun.. :31:

Back
X