Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızımın hastane ve mevlüt şekerleri bide kapı süsümüz....

misivam

iki prenses annesi
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
878
10
118
40
son rütüşlerimizde oldu ama kızımın gelmeye hiç niyeti yok :)))))))
$Görüntü1086.webp $Görüntü1085.webp $Görüntü1094.webp $Görüntü1097.webp $Görüntü1093.webp $Görüntü1092.webp $Görüntü1088.webp $Görüntü1091.webp $Görüntü1087.webp $Görüntü1084.webp

oy ne kadar cici seyler...
allahim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin prensesini....

Maşallah canım. Çok güzel olmuş her biri.. De acelen ne.. Daha 9 günün var sen bukadar sabırsızlandıysan biz napalım:43::43:
Günler geçmiyor...

hiç sorma... odası 6.ayda yapıldı ıvır zıvır eşyaları 7.ayda tamamlandı bunlarda son hazırlıklar işte. bekle bekle bitmiyo. bide kızım gelse. her gelen kasık ağrısını hıh bu sefer doğuruyom yaşasın diye karşılıyorum :))))

hiç sorma... odası 6.ayda yapıldı ıvır zıvır eşyaları 7.ayda tamamlandı bunlarda son hazırlıklar işte. bekle bekle bitmiyo. bide kızım gelse. her gelen kasık ağrısını hıh bu sefer doğuruyom yaşasın diye karşılıyorum :))))

Ben şuan odasını yavaştan alıyorum ki son haftalar yapacak bişeyiim olsun:) Az kalmış ya sağlıkla gelsin bebişin annesi, ne zaman geleceğini en iyi o bilir.. Demekki bir kaç gün daha annesine muhtaç. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.. Ay heyecan yaptım bizimde o günlerimiz gelecekmi bakalım:61::61::61:

gelir gelirrr.... ben nasıl geçti anlamadım inan!! hamile kaldığım gün sanki dün gibi.......şimdi diyorum ki son haftam :)))

Back
X