Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıkızımın hastane ve mevlüt şekerleri bide kapı süsümüz....
hiç sorma... odası 6.ayda yapıldı ıvır zıvır eşyaları 7.ayda tamamlandı bunlarda son hazırlıklar işte. bekle bekle bitmiyo. bide kızım gelse. her gelen kasık ağrısını hıh bu sefer doğuruyom yaşasın diye karşılıyorum :))))
hiç sorma... odası 6.ayda yapıldı ıvır zıvır eşyaları 7.ayda tamamlandı bunlarda son hazırlıklar işte. bekle bekle bitmiyo. bide kızım gelse. her gelen kasık ağrısını hıh bu sefer doğuruyom yaşasın diye karşılıyorum :))))
Ben şuan odasını yavaştan alıyorum ki son haftalar yapacak bişeyiim olsun:) Az kalmış ya sağlıkla gelsin bebişin annesi, ne zaman geleceğini en iyi o bilir.. Demekki bir kaç gün daha annesine muhtaç. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine.. Ay heyecan yaptım bizimde o günlerimiz gelecekmi bakalım