- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Merhabalar
Benim 15.5 aylık bir kızım var.
Kolikti çok çok çok ağlardı. Her ağladığında sardım sarmaladım. Kanguruya koyardım. Gece gündüz orada kalırdı. Güvenli bağlanmamız zedelenmesin diye çok dikkat ettim.
Kolik bitti şükür dedik ama geriye mızmızlık kaldı. Kızım çok huysuz. Çok ağlak. Her an her şeye ağlama potansiyeli var. Kendi kendine asla oyalanmıyo her an kucağımda olmak istiyor.
Ekran göstermiyorum. TV tablet telefon yok hayatımızda. 1 aya kadar işe döneceğim anneannesi bakacak. Onlara çok alışkın.
Bu ağlama alışkanlığı ne zaman biter? Çocuğu böyle olan var mı?
Hala düzelmiyor mu? Off şafak karanlık desenizeKızım da öyle kolik değildi bebekken de ağlamaya meyilli değildi. Bu ayrılık kaygısı aylarına girdik işler değişti. Yani yenidoğan dönemi değilde şöyle 8 9 aydan sonra sizinki gibi her şeye ağlama potansiyeli çıktı. İkna olmuyor benim kizim. Erkek ikiz kardeşi var o öyle değil çocuğu bir şekilde ikna ediyorsun ama kızım kendi isterse susar. Kendi zaten TV tlf falan ilgisiz çekmiyor ilgisini. Zihinsel gelişimi önden giden bir bebek algısı çok açıktır yemek yedirme noktasında en çok zorlanıyorum. Uyumak istemezse uyutamazsin yemek istemezse yediremezsin.
Kitaplar ilgisini çeker mi acaba? Benim kızım da 14.5 aylık önüne kitap koydugumda yarim saat oyalanıyor. Büyük sorular kitabim diye iki kitap var en son onları aldım çok ilgisini çekti. Kendi kendine yarim saate yakın oynuyor onlarla bazen beraber bakıyoruz. Resimleri çok güzel bu ne diye soruyor hem öğrenip hem oyalanıyor. Deneyebilirsiniz belki kısa bir surede olsa nefes almanızı sağlar.Merhabalar
Kolikti çok çok çok ağlardı. Her ağladığında sardım sarmaladım. Kanguruya koyardım. Gece gündüz orada kalırdı. Güvenli bağlanmamız zedelenmesin diye çok dikkat ettim.
Kolik bitti şükür dedik ama geriye mızmızlık kaldı. Kızım çok huysuz. Çok ağlak. Her an her şeye ağlama potansiyeli var. Kendi kendine asla oyalanmıyo her an kucağımda olmak istiyor.
Ekran göstermiyorum. TV tablet telefon yok hayatımızda. 1 aya kadar işe döneceğim anneannesi bakacak. Onlara çok alışkın.
Dili cozulunce gecer diye dusunuyorum bu da kendini ifade etme biçimi evet ebeveynler için çok zor bise yok sabirla yaklasacagizMerhabalar
18 aylık umarım böyle devam etmez. Birde benimkiler 2. Yaş sendromuna erken başladı böyle oturuyoruz oyun oynuyorlar ortada hiçbir şey yok birden ağlamaya başlıyorlar öyle böyle değil. Eşim bazen kalk biz başka odaya geçelim aglasinlar iyice gelelim diyorHala düzelmiyor mu? Off şafak karanlık desenize
Evet Instagram da bir uzman bu konuya değinmişti. Çocuğunuz bunu size yaptığı için sevinin bu size bağlandığını en çok size güvendiğini gösterir demişti. Ama ben yine de sevinemiyorum yemek saatleri işkence gibiAnanesine size yaptıklarını yapmaz diye düşünüyorum.çocuklar annelerine nazlanır,onları hayattan bezdirir.ama anne yokken melek gibi oluyorlar geneli.tecrübeyle sabittir.
Çok sevindiriciymiş gerçektenEvet Instagram da bir uzman bu konuya değinmişti. Çocuğunuz bunu size yaptığı için sevinin bu size bağlandığını en çok size güvendiğini gösterir demişti. Ama ben yine de sevinemiyorum yemek saatleri işkence gibibende kısa süreli anneanne babaanneye bıraktığım zaman kuzu gibiler hiç yaramazlık yapmadılar seni görünce bir şey oluyor diyorlar
Çok sevindiriciymiş gerçektenNe yapalım cennet annelerin ayakları altında diye boşuna denmemiş.hakediyoruz galiba
Sorma sormaaBaşka türlü teselli bulamayınca biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?