- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
5 yaşında bir kızım var
aslında çok yaramaz bir çocuk değil sadece çok hareketli ve çok sinirli
istediği birşey olmadığında annemlerde yada kvlerin evindeysek tabiri caizse burnumdan fitil fitil getiriyor. evde gayet iyi anlaşıyoruz.
o kadar üzülüyorumki en son dayanamadım herkesin içinde ağladım hüngür hüngür. zaten bayada hassasım bu aralar
eşim yoktu bi kaç gündür geç geldi oda. yoksa onun yanında yapmıyor bi şştt demesiyle susup oturuyor.
kvdem bebeği kıskandığını söylüyor.
ama neden bunu sadece onların evinde yapıyor?
onlar fazla şımarttı onun için olabilir mi? beni dışlıyor resmen oraya gidince çocuk
ama daha doğmadan kıskanıyorsa doğunca nasıl olucak tahmin bile edemiyorum
oysa okadar çok istemiştiki kardeşi olmasını ve erkek olacağını duyana kadarda karnımı seviyordu
anne ne zaman bebeğe cici almaya gideceğiz diye sorardı.
çok değişti şu bi kaç aydır ne yapcağımı bilmiyorum
çok üzülüyorum psikoloğa da götürdük ama ağzını açmadı tek kelime konuşmadı çocuk
geçermi ki zamanla
aslında çok yaramaz bir çocuk değil sadece çok hareketli ve çok sinirli
istediği birşey olmadığında annemlerde yada kvlerin evindeysek tabiri caizse burnumdan fitil fitil getiriyor. evde gayet iyi anlaşıyoruz.
o kadar üzülüyorumki en son dayanamadım herkesin içinde ağladım hüngür hüngür. zaten bayada hassasım bu aralar
eşim yoktu bi kaç gündür geç geldi oda. yoksa onun yanında yapmıyor bi şştt demesiyle susup oturuyor.
kvdem bebeği kıskandığını söylüyor.
ama neden bunu sadece onların evinde yapıyor?
onlar fazla şımarttı onun için olabilir mi? beni dışlıyor resmen oraya gidince çocuk
ama daha doğmadan kıskanıyorsa doğunca nasıl olucak tahmin bile edemiyorum
oysa okadar çok istemiştiki kardeşi olmasını ve erkek olacağını duyana kadarda karnımı seviyordu
anne ne zaman bebeğe cici almaya gideceğiz diye sorardı.
çok değişti şu bi kaç aydır ne yapcağımı bilmiyorum
çok üzülüyorum psikoloğa da götürdük ama ağzını açmadı tek kelime konuşmadı çocuk
geçermi ki zamanla