• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizimin ikinci ismi ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

RabiaGunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
1.050
2.912
53
Merhaba arkadaslar , sizinle paylasmak istedigim danismak istedigim bi konu bu ,
Evliligimin 6. Yili ilk 4. Aydan sonra korunmayi birakdim ama malesef bebek sahibi olamadik 1 yildan sonra tedaviye basladik yine olmadi , en son asilama yontemiyle hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi ,
Arkasindan da Allah in bi mucizesi kendim hamile kaldim suan cok sukur ki bi kiz evlat bekliyorum ,
Esimle bi anlasmamiz vardi kiz olursa ben erkek olursa o isim koycakdi ,
Simdi ben cocuk sahibi olamazken peybamber efendimizin hayatini okuyodum ve annesi Hz. Amine annemizin olumunde " Ben oyle bi cocuk miras birakiyorum ki bu sebeple adim sikca anilacakdir " sozunden cok etkilendim ,
Ve Allah a dua ettim eger bi kizim olursa adi Amine olcak diye

Simdi size sorum cocugun gelisimi acisindan iki isimli olmasi daha guzelmis , Amine isminin yanina yakiscak guzel bi isim onerir misiniz ?? 💜💜💜

Amine Efsa
Amine Nehir
Amine ahsen
Amine duru
Amine begum
Amine neva
Amine mina
Amine guliz
Amine ece
Amine elvin
Amine seyma

Amine Sare
Elif Amine

Amine isminin yanina uygun isim pek bulamadim..
Ne kadar kisa olursa o kadar guzel olur..

Bir de şunu belirtmek istiyorum..
Iki kizim var. Ikisi de iki isimli. Etti 4 isim :)
Herkes iki ismiyle sesleniyor onda sıkıntı yosk ama..
Seslenirken cok zor oluyor :)
Tek isim cok daha guzel..

Tek isim seçin derim. Amine zaten güzel ve dolu dolu bir isim.
Mutlaka 2 isim isterseniz Amine Elif diyorum

Amine Emel ❤

Bebek sizin emeliniz sonuçta, uzun bir süreden sonra olmuş. Emel ismi cuk oturur bence.

Kim size cocugun gelişiminde 2 isimin daha iyi olduğunu söylemişse yalan söylemiş.
Aksine 2 isim kişilik bölünmesi yapar,kimisi ilk ismiyle kimisi 2.ismiyle seslenir. Okul hayatında zor olur
Hastanede orada burada söylerken de..
Bir de zorlayıcı olur kader anlamında 2 isim 2 farklı mana 2 farklı enerji.
Benim ve kardesimin 2ismi var ve cok fazla 2 isimli tanıdığım var hayatları oldukca zor ve karmasik gecti
Tek isimliler her anlamda daha başarılı ve daha mutlu.

Amine ağır bir isim.O yüzden yanına koyacağınız ismin çok derin bir anlamı olmasın.İsmin çocuğa ağır gelmesi gibi bir durum var cunku..
Amine İpek
Amine İnci
Amine Duru
Amine Begüm
olabilir...

Kim size cocugun gelişiminde 2 isimin daha iyi olduğunu söylemişse yalan söylemiş.
Aksine 2 isim kişilik bölünmesi yapar,kimisi ilk ismiyle kimisi 2.ismiyle seslenir. Okul hayatında zor olur
Hastanede orada burada söylerken de..
Bir de zorlayıcı olur kader anlamında 2 isim 2 farklı mana 2 farklı enerji.
Benim ve kardesimin 2ismi var ve cok fazla 2 isimli tanıdığım var hayatları oldukca zor ve karmasik gecti
Tek isimliler her anlamda daha başarılı ve daha mutlu.

Aynen katiliyorum...ikinci isim koyucam diye ugrasmayin cocugunuza..

Back
X