Doğuma Hazırlık Kizimin isim listesi(anketli)Lutfen yorumlarinizi da yazin.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizimiza hangi ismi verelim?

• rüya

OY: 25 8,4%
  • idil

OY: 22 7,4%
  • melis

OY: 31 10,4%
  • defne

OY: 66 22,2%
  • öykü

OY: 35 11,8%
  • beren

OY: 24 8,1%
  • begüm

OY: 35 11,8%
  • ilayda

OY: 3 1,0%
  • ipek

OY: 56 18,9%

• Ankete Katılan
    297

pearl jam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
4.350
5.610
63
Kizlar bu isim secme işi ne kadar zormus.Kizimiza fazla klasik olmayan,cok iddiali da olmayan,ona her yasta yakisabilecek,fonetigi guzel bir isim ariyoruz.Aylarca yaptigim arastirmalarin sonucunda bu listeyi olusturdum.Lutfen oy veriniz.Yorum da yazarsaniz cok mutlu olurum.:))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Begüm'ü seçtim kendim İdil istememe rağmen 😂 çünkü çok severim ama ben koyamam bi tanıdığın kızının adı Begüm, Nilay var bi de onu da severim ama koyamam fikir olsun 😂

Ben Begüm'ü seçtim kendim İdil istememe rağmen 😂 çünkü çok severim ama ben kıyamam bi tanıdığın kızının adı Begüm, Nilay var bi de onu da severim ama kıyamam fikir olsun 😂
Canim seninle zevklerimiz benziyor:))Nilay i ben de cok begeniyordum listemde kesin olurdu ama bir akrabamiz kizina koydu.:)Eledim o yuzden.

Bende Melis dedim ☺️ cok soft ve hos geliyor bence kulağa ☺️ bir de Selin ve Elizan isimleri de cok hoşuma gidiyor bu aralar. Saglıkla gelsin prenses ☺️

Listede ki isimlerden defneyi seçtim. Fakat kızım olsaysı büşra koyardım adını. Büyük müjde demek adı gibi müjdelerle gelsin hayatımıza diye

Listedeki isimlerin geneli cok güzel..
Melis Ipek ve Idil arasinda kaldim :)
Beren ve Öykü de güzel :)
Begüm de güzel. Bir tık altlarinda :)
Rüya ve İlayda'yı eledim..
Defne'yi de Zeyneb'e rakip olmasi sebebiyle eledim :) Yoksa güzel isim..
Oy da kullanamadim :KK48:

Sağlıkla gelsin kızınız inşallah ben begüm dedim hem asil duruyor hem de her yaşa uygun begüm bebek begüm hanım gibi... ama en beğendiğim kız isimleri
Aydan
Ayça
Aysima

Back
X