Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler gorusunuz icin..:))Ipek..
Gercekten oyle 7 aydir isim arastiriyoruz.Butun isimlerin anlamlarini ve kokenlerini ezberledim diyebilirim.Daha 1 hafta oncesine kadar secenegimiz bile yoktu.En azindan simdi ikiye indirebildik.Defne ismini bir kreste calisan arkadasim da dedi.Sakin koyma.Her sinifta en az 4 tane Defne var dedi.O yuzden vazgectik.Zeynep ismi gibi oldu artik.Beren i de dusunmustuk ama unisex diye vazgectik.Derin soyadimizla bir araya geldiginde tamlama gibi oluyor.O yuzden eledik:))Her ismi dusunduk bir defa.Sonunda Selin ve İpek diye sevenekleri ikiye indirdik.Sizce hangisi??Gerçekten de çok zor isim seçmek ama bir okul yöneticisi olarak Defne, Derin, Beren isminde patlama olduğunu yazmak istedim. Bir sınıfta 3er 5er tane var. Hangi Defne? Hangi Beren? diyip duruyoruz![]()
Saglikla gelsin kiziniz.Ismiyle yasasin insallah.Biz de Selin veya İpek koyacagiz.Secenekleri ikiye indirdik.Rüya yi esim begenmedi.Benim de icime cok sinmedi sonradan.Kistenizde en çok Rüya’yı beğendim. Hem çok yok hem çok anlamlı. Ben de Elvin koyacağım![]()
Beren'i unisex diye eledik..Begüm de benim arkadas cevremde 3 kisi koydu.Begum uzun sure gundemdeydi.Aylin en begendigim isim oldu kiz isimleri arasinda ama.eşim sevmedigim bir akrabamin ismi istemem deyince elemek zorunda kaldik.Selin veya İpek dusunuyoruz.Iki secenege indirdik.Sizce hangisi,??Beren ve begum cok guzel ben aylin ismini de tavsiye edebilirim
Selin daha guzel bence.Beren'i unisex diye eledik..Begüm de benim arkadas cevremde 3 kisi koydu.Begum uzun sure gundemdeydi.Aylin en begendigim isim oldu kiz isimleri arasinda ama.eşim sevmedigim bir akrabamin ismi istemem deyince elemek zorunda kaldik.Selin veya İpek dusunuyoruz.Iki secenege indirdik.Sizce hangisi,??
Tesekkur ederim.Ikisi de cok naif cok hosuma gidiyor.Kıyıp da birini eleyemedik:))Selin daha guzel bence.
Tesekkur ederim gorusunuz icin.Selin daha guzel bence.
Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin ipeginiziGoruslerini esirgemeyen butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Sizin de disuncelerinizin katkisi ile kizimizin adini İPEK koymaya karar verdik..:)))
Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin ipeginiziGoruslerini esirgemeyen butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Sizin de disuncelerinizin katkisi ile kizimizin adini İPEK koymaya karar verdik..:)))
Aminnn..Insallah..Cok tesekkur ederim:)Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin ipeginizi![]()
Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasipGoruslerini esirgemeyen butun arkadaslara cok tesekkur ederim. Sizin de disuncelerinizin katkisi ile kizimizin adini İPEK koymaya karar verdik..:)))
telefonumda bir yanlislik oldu bir suru yazmisim farketmedenAminnn..Insallah..Cok tesekkur ederim:)