Doğuma Hazırlık Kızımın ismi sizce ne olsun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi daha hoş?

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2008
59
0
86
41
İstanbul
Henüz tam olarak kızımın ismine karar veremedik aklımızda bir kaç seçenek var. Sizler oylayın istedim. Katılırsanız sevinirim. :asigim: hihoyyyt :CüvCüv:

canım seçenekler bende çıkmamaış ki seçemiyorum senağlamahihoyyyt

canım nisa ismini koyan çok var ama arapça kadın demek, bence tek başına hoş olmuyor, aklında bulunsun yerimseniben
ben ceren i beğendim

canım oyumu beyza dan yana kullandım..elif güzel ama çok fazla var..
ada bu yılın çok konulan isimlerinden...
ece yi sevmiyorum,sevemedim hiç...
nisa tek başına yalnız kalıyor sanki
ceren de çok sevdiğim isimler arasında değil..

canım ben kızımın ismini babasının isteği üzerine Ada koyacam çok beğenerek koymuyorum ancak benim için farklı bir manası var ! o yüzden en kral isim artık :)

Nisa beyza gibi dini isimlerden hoşlnamıyorum senin tarzını bilmediğimden kendi fikrimi beyan ediyorum yalnış anlama canım.
ece ismi de hoş anlamı da güzel!!!!
bence en iyisi Ada veya Ece sağlıkla büyüsün miniğin !!!

canım ben kızımın ismini babasının isteği üzerine Ada koyacam çok beğenerek koymuyorum ancak benim için farklı bir manası var ! o yüzden en kral isim artık :)

Nisa beyza gibi dini isimlerden hoşlnamıyorum senin tarzını bilmediğimden kendi fikrimi beyan ediyorum yalnış anlama canım.
ece ismi de hoş anlamı da güzel!!!!
bence en iyisi Ada veya Ece sağlıkla büyüsün miniğin !!!

Teşekkür ederim canım sağol benimde babası adayı çok istiyor kısmet bakalım

hepside cok güzel ama ben oyumu cerenden yana kullandim esimin amcaoglunun kizinin adida ceren ve cokda hosuma gider

allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah canima.s.:nazar:

Back
X