Doğuma Hazırlık Kızımın ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yazdırırızsınız herhalde de tam onu bilmiyorum da, şayet olursa resmi kurumlarda sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor.
Misal Gül Can oldu ya, ayrı yazılıyor. Bunu her seferinde söylemek lazım. Yoksa pc de çıkmaz.

Kaynanamın adı da sevemedim ismi bi türlü değişiklik için çaba sarf ediyorum. Zaten sadece adayı kullanıcam da işte var mı var

Kimlikte yazabilirsiniz sanırım ama birçok zorluğa neden olabilir.

Gül Cansu şeklinde bir isim nasıl olur? :)

Ne değişik istekler var yahu :D Yok kaynana ismini koydurmak istemiş :D Eşinizle sizden başkası karışamaz bu işe bence.Tabi eşinizde istiyorsa bu ismi ve onu ikna edemediyseniz Ada Gülcan koyun.Ayrı yazıp uğraştırmayın ne çalışanı ne de kızınızı.Bunun geleceği de var yani Gül mü can mı ada mı desinler kıza :D :D :D

Kaynanam vefat etmiş o yüzden bu kadar istiyo. Aynen ayırmıyim madem bitişik olsun gülcan ada

Kimlikte yazabilirsiniz sanırım ama birçok zorluğa neden olabilir.

Gül Cansu şeklinde bir isim nasıl olur? :)

Ne değişik istekler var yahu :KK70: Yok kaynana ismini koydurmak istemiş :KK70: Eşinizle sizden başkası karışamaz bu işe bence.Tabi eşinizde istiyorsa bu ismi ve onu ikna edemediyseniz Ada Gülcan koyun.Ayrı yazıp uğraştırmayın ne çalışanı ne de kızınızı.Bunun geleceği de var yani Gül mü can mı ada mı desinler kıza :KK70: :KK70: :KK70:

Kendi doğursun kendi koysun annesinin ismini bu anne baba ismi de nedir arkadaş? Nüfus dairesine gittiğinde memur bi kağıt veriyo sana yaz ismi diyo sen nasıl yazarsan onu yazıyo canım.

Back
X