Doğuma Hazırlık Kızımın isminde kararsızım bumu şumu bi el atsanız kızlar ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
63
643
Merabalar hamilelikte 6. Ayim ama hala belli değil isim.aslinda kararsızlık var. Ben hep Aylin düşünüyodum babamız Nazlı dedi Aylin Naz dedik bi süre ama kime söylesem sıradan isim dediler soguttular beni kızkardeşim irmak olsun diyo. Bende o tarz isimler istemiyorum erva.mira,masal,ecrin gibi popüler istemiyorumm. Zeynep Elif falanda ailede cok var. Pelin isminede ısındım. Yaa uff sizce Aylin yada Aylin naz mı pelin mi güzel miiii ????yada önerebileceğiniz değişik eski isimler varmı tüm fikirlere açığım.:)

Aylin Naz değilde tek başına Naz daha iyi gibi.
Nil de olabilir.
Melisa
Deniz
Su
Nehir

Ben biraz doğaya düşkünüm o yüzden böyle isimler çıkıyor sanırım :9:
kız isminde çok alternatif var o yüzden zor gerçekten.

mira güzel isim aslında neden istemiyorsun :)

Nil de olabilir.
Melisa
Deniz
Su
Nehir

Aslında bende naz ve nil i düşündüm de aylin de anlam olarak benim ismime çok yakın bide ay çok anlamlı benim için niyese :) araştırdım şimdi İDİL ve FERYAL de hoşuma gitti. Anaam ne zor şeymiş :)

Nil de olabilir.
Melisa
Deniz
Su
Nehir

Aslında bende naz ve nil i düşündüm de aylin de anlam olarak benim ismime çok yakın bide ay çok anlamlı benim için niyese :) araştırdım şimdi İDİL ve FERYAL de hoşuma gitti. Anaam ne zor şeymiş :)

Aylin güzel ama İdil koy çok hoş bir isim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben çok güzel bir kız ismi duymuştum hem değişik hem de manası çok güzel :)
eğer bebeğim kız olsaydı ve ya Rabbimin izniyle ikinci bebeğim olursa ve kız olursa ismi kesinlikle bu olacak bi düşün derim
"Elizan" ilk okunan ezan demek :16:

Canım insanlar isimlerinin özelliklerini taşır Naz, Nazlı koyarsan çok nazlı olur çok uğraşırsın benden söylemesi. Popüler isim istemiyorsan Ecrin, Mira, Hira, Su, Ada gibi isimlerden uzak dur çünkü patlama yapmış durumda.
Aylin ismi çok güzel. Hem herkeste olan bir isim değil hemde a harfiyle başladığı için ileride akademik olarakta çok rahat eder :)

Önünde arkasında bir isim olmadan sadece Aylin güzel. Ayla ismi de olabilir ; ayın etrafındaki hale demek:emir_bebek:

Canım insanlar isimlerinin özelliklerini taşır Naz, Nazlı koyarsan çok nazlı olur çok uğraşırsın benden söylemesi. Popüler isim istemiyorsan Ecrin, Mira, Hira, Su, Ada gibi isimlerden uzak dur çünkü patlama yapmış durumda.
Aylin ismi çok güzel. Hem herkeste olan bir isim değil hemde a harfiyle başladığı için ileride akademik olarakta çok rahat eder :)

Evet o açıdan hiç düşünmedim akademik aylin olcak sanırım :)

Naz ismi bence güzel ama bana sorarsan kız için en güzel isim Ayşe. Nedendir bilmiyorum ama çok hoş geliyor bana. Zaten oğluma da Ali ismini verdim. Biraz eski kafalıyım galiba.

Naz ismi bence güzel ama bana sorarsan kız için en güzel isim Ayşe. Nedendir bilmiyorum ama çok hoş geliyor bana. Zaten oğluma da Ali ismini verdim. Biraz eski kafalıyım galiba.

Niye eski kafalı olasın bence çok güzel hele ki Ayşe bende çok begeniyorum da eltimin kızının ismi o yüzden çok düşünemedim :( Tek favori ismim Ayşe annemiz....

^^ aylin^^ tek başına çok güzel bir isim bence hem de diğer arkadaşlarından mutlaka ki farklı bir ismi olucaktır:9: sağlıkla gelsin inşallah:emir_bebek:

Merabalar hamilelikte 6. Ayim ama hala belli değil isim.aslinda kararsızlık var. Ben hep Aylin düşünüyodum babamız Nazlı dedi Aylin Naz dedik bi süre ama kime söylesem sıradan isim dediler soguttular beni kızkardeşim irmak olsun diyo. Bende o tarz isimler istemiyorum erva.mira,masal,ecrin gibi popüler istemiyorumm. Zeynep Elif falanda ailede cok var. Pelin isminede ısındım. Yaa uff sizce Aylin yada Aylin naz mı pelin mi güzel miiii ????yada önerebileceğiniz değişik eski isimler varmı tüm fikirlere açığım.:)

merhabalar:3: saglıklı dogular dilerim.....

bence pelin çok hoş isim.....yada sadece naz kızınıza yakısır bence:12:

şevval benim bebeğime düşündüğüm isim :)
onun dışında
iklim
aysima
sevinç(ki çok yakıştığını düşündüğüm bi arkadaşım var o kadar güleryüzlü ve neşeli bi kız ki hep imrenmişimdir)

Son düzenleme:
Aylin çok güzel,içinde i harfi olan isimlere bayılırım ,kızıma pelin veya selin düşünmüştüm yakın oldu yine melis koydum ,i harfi muhakkak olmalıydı çünkü bana narin kibar geliyor ,aylinde pelinde güzel ,nazlı kaba bence hiç düşünmeyin ,ben iclal ismini de çok seviyorum

Back
X