Doğuma Hazırlık Kızımın isminde kararsızım bumu şumu bi el atsanız kızlar ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiraz_mevsimi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
281
63
643
Merabalar hamilelikte 6. Ayim ama hala belli değil isim.aslinda kararsızlık var. Ben hep Aylin düşünüyodum babamız Nazlı dedi Aylin Naz dedik bi süre ama kime söylesem sıradan isim dediler soguttular beni kızkardeşim irmak olsun diyo. Bende o tarz isimler istemiyorum erva.mira,masal,ecrin gibi popüler istemiyorumm. Zeynep Elif falanda ailede cok var. Pelin isminede ısındım. Yaa uff sizce Aylin yada Aylin naz mı pelin mi güzel miiii ????yada önerebileceğiniz değişik eski isimler varmı tüm fikirlere açığım.:)

Pelin ismini çok severim ben, çok cici... Söylemesi de kibar bence Pelin

popülerlikten yada klasiklikten ziyade anlamı güzel olan isim verin kızınıza.anlamları nedir aylin yada pelinin

popülerlikten yada klasiklikten ziyade anlamı güzel olan isim verin kızınıza.anlamları nedir aylin yada pelinin

Pelin çok az ihtimal aylin dolunay cevresinde ki ışık ayrica nurlu insanlardaki manevi ışık ben aya çok düşkün olduğum icin istiyorum aylini benim ismimin anlamida ilkay hali çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…