Kızımın ismini kayinvalidenin yoğun ısrarı ile koymamiz

Bu konuda sanırım çok sansliyim. Eşimin ailesi hiçbir öneride bulunamadığı gibi eşim çocukların ismini sen koy dedi kendim koydum. Eğer eşim şu ismi seviyorum olsun mu dese tabiki değerlendirirdim fakat kaynana kayınpeder şu olsun dese koymazdim. Aramızda sorun yok onunla ilgili değil ama benim aklım fikrim beynim varken neden bir başkasından öneri alayın ( eşim dışında )
Eğer istemiyorsaniz o ismi sildirin gitsin kimsenin sizin çocuğunuzun adına karışmaya hakki yok.
 
İki isimli zaten ve biz kendi koyduğumuz isimle sesleniyor.o kadar gıcık oluyorum ki Ece ismine .iş yerinde Ece isimli arkadaşa bile ismiyle hitap edemiyorum

Siz tez elden bu çocuğun ismini değiştirin, bu kadar nefret duymanız hiç hayra alamet değil,yarın bir gün bu isme duyduğunuz öfke kızınıza evrilecek, annesi tarafından sevilmeyen bir kız olarak söylüyorum sakın bunu kızınıza yapmayın ya isme ısının ya da değiştirin .Ama çözün bu olayı sizde travma yapmış gibi bu kalıcı olur ve ilerde çocuğa yansıtabilirsiniz diye söylüyorum beni yanlış anlamayın lütfen.
 
Soyadını zaten adamdan alıyor ismi kesinlikle anne koymalı. Hele de aile büyükleri asla karışmamalı. Gidip resmi kurumdan değiştirin adını. Kendiniz ne istiyorsanız onu koyun. Allah yukarıda şu durumda olsam çocuktan bile soğurum.
 
Back
X