Çocuk Hastalıkları Kizimin Kolunda Egzama olustu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Quelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
549
3
96
Diğer
YA ne yapacagimi bilmiyorum kizim 7 aylik

kolunda egzama denen illetten var..

iki aylikken gormustum dirsek bolgesinde idi salak kadin gecer gecer dedi

cildin kurulugundan dedi bende bi daha onemsemedim..

kizim devamli kolunu yere surtuyordu anlamiyordum meger kasiniyormus

gecen hastanede hemsireye gosterdim ama egzama olan bolge yer buyumus

oda bi krem verdi ama faydasini gormedim beyaz yara yerini kurutuyor cocuk kasiyor

daha 7 aylik ne yapacagim ya kizmin doktoruda guneste gecer diyo gunesi mi bekliyim

öncelikle geçmiş olsun, size doğal bir yol söyleyiceğim inşallah fayda bulursunuz.
Yarım litre suyun içine bir avuç dut kurusu (beyaz dut) koyup kısık ateşte 7 dk kaynatın. Sonra su ılınınca egzamalı bölgeyi 10 dk suyun içinde tutun. Sizin durumunuzda bir pamuğu ıslatıp egzamalı bölgeye koymalı. Sonra 1 saat hiç yıkamayın 1 saat sonra çeşme suyuyla yıkayın.
Bu yoldan egzaması geçen çok kişi tanıyorum. Sanırım bir doktorda bu reçeteyi tv de söylemiş.

öncelikle geçmiş olsun, size doğal bir yol söyleyiceğim inşallah fayda bulursunuz.
Yarım litre suyun içine bir avuç dut kurusu (beyaz dut) koyup kısık ateşte 7 dk kaynatın. Sonra su ılınınca egzamalı bölgeyi 10 dk suyun içinde tutun. Sizin durumunuzda bir pamuğu ıslatıp egzamalı bölgeye koymalı. Sonra 1 saat hiç yıkamayın 1 saat sonra çeşme suyuyla yıkayın.
Bu yoldan egzaması geçen çok kişi tanıyorum. Sanırım bir doktorda bu reçeteyi tv de söylemiş.

saol arkadasim ya konuyu acali cok oldu denemedigim krem kalmadi uyuz doktor
guneste ttuttun diyo nasil bir mantik anlamadim yaz gelene kadar buyudu egzama olan yer simdi sadece kasinmamasi icin krem suruyorum ama gecmedi bunu uygulayacagim birde 3-4 kisi bunun bir duasi varmis kalemle ciziliyormus onu yaptircam aritik carem kalmadi denemedigim kremde kalmadi..
tskr

canim benim kiziminda yuzunde olmustu ve 3 ay kalmisti kalmisti derken krem surmedigim zaman biri opunce ozellikle erkek olarak dedesi babasi dayisi hemen kabariyordu
sana tavsiyem bepanthene cok iyi geliyor hemen gideriyor ama kolundaki lanet seyi yumusatti kasinmsini engelliyor ama tamamen gecirmiyor..
simdi okuttucam kalemle falan ciziyorlarmis :)

Back
X