Kızımın kyk daki sıkıntısı, nasıl çözülür

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Kızım Egede bir ilde iyi bir üni bölümünde okuyor ve kyk yurdunda kalıyor ..1.sınıf ögrencisi odasında 4.sınıf ögrencileride varmış ve psikolojik şiddet uyguluyorlarmiş (odadaki tüm 1.sınıflara yapılıyormuş kızım tepki verdiği için daha çok bulaşıyorlarmış) ve tehditte etmişler döveriz diye ,güvenliğe söylemiş güvenlikte neolcak öylesine söylemiştirler . arkadaşların diye üstüne bile düşmemiş ve o günden sonra dahada kötü davranıyorlarmış şikayet etsen ne olur ki gördün işte gibi ve benim bundan biraz önce haberim oldu üzülmüm diye anlatmıyormuş ,şuan içim içimi yiyor bu kızlar kızıma zarar verirmi diye, nasıl bir yol izlemeliyim yönetimle konuşsam faydası olurmu sizce (kızımla aramızdaki mesafe 10 saat gibi gitmemde şuan mümkün değil malesef) ..

Güvenlikle değil yurt müdürlüğü ile gorussun kızınız.Mumkunse kendisi gibi 1.siniflarin olduğu bir odada kalmak istediginizi söylesin.Hicbir şekilde düzelme olmazsa yaşadıklarını ve talebini dilekçe haline getirip versin ve gelen evrak no' sunu alsin

Yurt müdürüyle görüşün,odası degişsin.Ne saçma 1 ler ile 4 ler aynı odada.
Odasında 4 tane 1. Sınıf ,2 tane 4.sınıf var bu ikili yapıyor bunu diğer arkadaşlarını çok seviyor. O sebeple değiştirmek istemiyor herkes bu sene mezun olmalarını bekliyormuş

Oda değiştirme talebinde bulunsun bende kyk da kaldım 4 sene bir odada 8 kişiydik her kafadan farklı bir ses çıkıyor elbet oda değiştirmeden çözülmez o sorun ama döverim dediklerinde ortalığı ayağa kaldırsaydı keşke ben olsam saçına yapışırdım net yani.

Güvenlikle değil yurt müdürlüğü ile gorussun kızınız.Mumkunse kendisi gibi 1.siniflarin olduğu bir odada kalmak istediginizi söylesin.Hicbir şekilde düzelme olmazsa yaşadıklarını ve talebini dilekçe haline getirip versin ve gelen evrak no' sunu alsin
Bu kızların çok ihbarı varmış zaten umursamıyorlarmış bile memur kimmiş diye laf söylüyorlarmış

Oda değiştirme talebinde bulunsun bende kyk da kaldım 4 sene bir odada 8 kişiydik her kafadan farklı bir ses çıkıyor elbet oda değiştirmeden çözülmez o sorun ama döverim dediklerinde ortalığı ayağa kaldırsaydı keşke ben olsam saçına yapışırdım net yani.
Kızım mulayim bende sürekli kızım kimseye bulaşma görme duyma diyorum ondanda uzak duruyor.

Tehdit ciddi bi suçtur ama sikayet edin
Yönetimle konusun odasini degistirin
Hic olmadı ayri eve cikma durumu yokmu?
Dönem bitene kadar dayanabilirmi kızinız

Yurt müdürüyle görüşün,odası degişsin.Ne saçma 1 ler ile 4 ler aynı odada.
Malesef çok saçma 4.ler heleki niyeti kötüyse çok eziyor. En son gece 12 den sonra sevgilisi ile görüntülü, konuşuyormuş kızımda mümkünse kısa kesermisin demiş oda sen kimsinki felan başlamış hakarete (gece 12 den sonra herşey yasak ses ,konuşma ,ışık vb)..heleki sevgiliyle görüntülü konuşmak neki

Gerekirse bulaşsın böyleleri karşısındakileri sessiz gördükçe iyice kuduruyorlar ve kızınız bişeyleri savununca arkadaşları da susmasın arkasında dursunlar.
Arkadaşlarıda çekiniyormuş bunlardan ama şikayet edersen imza atarız demişler

Tehdit ciddi bi suçtur ama sikayet edin
Yönetimle konusun odasini degistirin
Hic olmadı ayri eve cikma durumu yokmu?
Dönem bitene kadar dayanabilirmi kızinız
Ayrı ev malesef maddi sebepten ötürü yok, yurt ve okulu çok iyi güvenlikli sorun sadece bu kızlae

Bu kızların çok ihbarı varmış zaten umursamıyorlarmış bile memur kimmiş diye laf söylüyorlarmış
Olsun dediğimi yapsın yine de.Yalniz sizi uyarayim,ben iki kız daha buldum Eve çıkıyorum derse izin vermeyin.Ben ilk yıldan ailenin bu kadar uzakta olduğu bir şehirde eve çıkan arkadaşlarımın daha büyük sorunlar yaşadığını gördüm.

Kızım Egede bir ilde iyi bir üni bölümünde okuyor ve kyk yurdunda kalıyor ..1.sınıf ögrencisi odasında 4.sınıf ögrencileride varmış ve psikolojik şiddet uyguluyorlarmiş (odadaki tüm 1.sınıflara yapılıyormuş kızım tepki verdiği için daha çok bulaşıyorlarmış) ve tehditte etmişler döveriz diye ,güvenliğe söylemiş güvenlikte neolcak öylesine söylemiştirler . arkadaşların diye üstüne bile düşmemiş ve o günden sonra dahada kötü davranıyorlarmış şikayet etsen ne olur ki gördün işte gibi ve benim bundan biraz önce haberim oldu üzülmüm diye anlatmıyormuş ,şuan içim içimi yiyor bu kızlar kızıma zarar verirmi diye, nasıl bir yol izlemeliyim yönetimle konuşsam faydası olurmu sizce (kızımla aramızdaki mesafe 10 saat gibi gitmemde şuan mümkün değil malesef) ..
Çok basit, derhal bir şikayet dilekçesi verecek kızınız duruma ilişkin. Evrakta kayda alınacak, siz de müdüriyet ile görüşeceksiniz, kızların savunması alınır, allah bilir hepsi fukara çocukları ve kyk olmazsa açıkta kalacak tipler bir uyarı onları kendilerine getirir. Ama müdüriyetle ciddi konuşun

Olsun dediğimi yapsın yine de.Yalniz sizi uyarayim,ben iki kız daha buldum Eve çıkıyorum derse izin vermeyin.Ben ilk yıldan ailenin bu kadar uzakta olduğu bir şehirde eve çıkan arkadaşlarımın daha büyük sorunlar yaşadığını gördüm.
Bizde ev istemiyoruz maddi ve manevi(evde güvenlik ne derece olur oda sorun yurdu çok iyi)

Arkadaşlarıda çekiniyormuş bunlardan ama şikayet edersen imza atarız demişler
İşte kızınızın hem böyle kötü niyetli 4. sınıflarla hemde kendini savunmaktan aciz 1. sınıflarla aynı odaya düşmesi şanssızlık.Bende ilk sene çok sıkıntı çekmiştim ama şimdi en çok özlediğim yer o yurt odası inşallah kızınız da onlar gidince rahatlar biraz dişini sıksın takmamaya çalışsın.

Hangi ilde peki? Bende son sınıf kyk da kalıyorum eğer aynı ildeysek yağabileceğim birşey elbet vardır yardımcı olurum

Çok basit, derhal bir şikayet dilekçesi verecek kızınız duruma ilişkin. Evrakta kayda alınacak, siz de müdüriyet ile görüşeceksiniz, kızların savunması alınır, allah bilir hepsi fukara çocukları ve kyk olmazsa açıkta kalacak tipler bir uyarı onları kendilerine getirir. Ama müdüriyetle ciddi konuşun
Daha öncede ihbarları varmış ama yinede kızlar çok rahat umursamıyorlar yönetimi heralde ciddi bir yaptırım uygulamıyor yurt

Back
X