• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın kyk daki sıkıntısı, nasıl çözülür

Gecenin 1inde 2sinde bizim odadaki kizlar okey partisi yaparlardı. O gunler geldi aklima. Ben 1 onlar 3 4 falandi. Tek basima onlara bildigin cenkirirdim tv miz falan vardi odada çat kapatirdim, isik aciksa kizlar o an ne yaparsa yapsin ben sormadan kapatirdim. Hic alttan da almadim. Yine de basedemedim bir yil sonra odam degisti kendi istegimle ve o kadar iyulere denk geldim ki gunduz bile uyusam cit cikmazdi birak gece uykusunu. Odadaki bikac kisiyi seviyorum diye o cile cekilmez. Kyk da benim arkadasim devamli değiştiriyordu odasini. Nolcak ki. Imkani varsa seneye o kizlarla ayni odada olmayi talep etsin kabul olur diye biliyorum. Hic kendini ezdirmesin ama cirkefe fazla bulasmasin uzuldum ya kendi yasadiklarimi hatirladim. Allah iyilerle karsilastirsin.

Gecenin 1inde 2sinde bizim odadaki kizlar okey partisi yaparlardı. O gunler geldi aklima. Ben 1 onlar 3 4 falandi. Tek basima onlara bildigin cenkirirdim tv miz falan vardi odada çat kapatirdim, isik aciksa kizlar o an ne yaparsa yapsin ben sormadan kapatirdim. Hic alttan da almadim. Yine de basedemedim bir yil sonra odam degisti kendi istegimle ve o kadar iyulere denk geldim ki gunduz bile uyusam cit cikmazdi birak gece uykusunu. Odadaki bikac kisiyi seviyorum diye o cile cekilmez. Kyk da benim arkadasim devamli değiştiriyordu odasini. Nolcak ki. Imkani varsa seneye o kizlarla ayni odada olmayi talep etsin kabul olur diye biliyorum. Hic kendini ezdirmesin ama cirkefe fazla bulasmasin uzuldum ya kendi yasadiklarimi hatirladim. Allah iyilerle karsilastirsin.
Diğer kızların gitmesi gerekmezmi şikayette çünkü 4 tane 1 ler hepsi de şikayetçi aslında ama kızım daha çok mudahil oldugundan ona kafayı takmışlar, diğer kızlar şikayetçi olursan bizde şikayet için imza atarız demişler

Diğer kızların gitmesi gerekmezmi şikayette çünkü 4 tane 1 ler hepsi de şikayetçi aslında ama kızım daha çok mudahil oldugundan ona kafayı takmışlar, diğer kızlar şikayetçi olursan bizde şikayet için imza atarız demişler
bende söyledim oda değiştirelim istemiyor biraz inatçılıkta var ,arkadaşlarınıda çok sevdi ..

4 kız , diğer 2 kızın hakkından gelemiyormu ya pes ikişer ikişer olup bi girişseler mum gibi olurlar halbuki

Ses kaydi falan alsin bence sonrada hemeb dava acin boylelerine bu lazim

Bir benzeri kardesimin basina geldi onun ki daha da beterdi odada yariciplak gezip bilgisayarda sohbetler ediyorlarmis :( kavga kiyamette cabasi. İlk sinifti o zaman kardesimde İki gun dayandim abla ucuncu gun nobetci sorumlunun yanina gittim degiseceksin odami dedim dedi. O da olmaz daha yenisin alisirsin falan demis. Kardesim bir saat dil dökmus degismezsen cikmam bu odadan demis. Sonra degistirdiler odasini. Yani kiziniz konussun ve odasini degissin

Ne davası ya kadınlar kulübü de herşeyi mahkemeye döküyor valla gece gece güldüm. Kiz yurdu bu saçlar çekilecek eşyalar zarar verilecek tırnaklar çıkacak piyasaya. Kızınızın da sonsuza dek yanında olamazsınız kendi başına bu sorunu çözmesi lazim bırakın zor durumlarda nasıl ayağa kalkilacagini görsün. Döverlerse onun eli armut toplamasın o da dövsün. Mümkünse oda değiştirmeye çalışsın ben olsam günde 28 kez mudur odasına giderdim ki müdüre benden bıkıp bi daha görmemek için en güzel odaya alsin

Aslında uyum içinde yaşamayı ,herkesi idare etmesini ögrettim ,ve zaten kendi yapısıda sakin ama haksızlığa gelemiyor.. Siz ne önerirsiniz yönetime şikayet etmek çözüm olabilir mi
Yönetim böyle konularda inisiyatifini yanlış kullanıyor genellikle.
Şikayet edin elbette hatta yönetime,tehditten ötürü hem yurda hem kızlara dava açacağınızı söyleyin(dava etmeyin ama sonucsuz kalir) Üstüne birkac sey daha ekleyin. Gözleri korksun yoksa asla yardımcı olmazlar.

Yurt müdürüyle görüşün,odası degişsin.Ne saçma 1 ler ile 4 ler aynı odada.
Normal bir şey bu orası üniversite. Hepsi yetişkin insan. Öyle bir dünya yok. Koni sahibi kızın yalan söylüyor olabilir mi? Belki eve cikmak istiyordur. Güvenliğe şikayet yapılmaz. Sabaha kadar yurt memuru olur yurda. Şikayet ona yapilir.diğer yandan bütün odanın ona cephe almasının başka bir sebebi olabilir. Geceleri uyumayıp insanları rahatsız edebilir veya edyalarini izinsiz kuklaniyor olabilir.

Kızım Egede bir ilde iyi bir üni bölümünde okuyor ve kyk yurdunda kalıyor ..1.sınıf ögrencisi odasında 4.sınıf ögrencileride varmış ve psikolojik şiddet uyguluyorlarmiş (odadaki tüm 1.sınıflara yapılıyormuş kızım tepki verdiği için daha çok bulaşıyorlarmış) ve tehditte etmişler döveriz diye ,güvenliğe söylemiş güvenlikte neolcak öylesine söylemiştirler . arkadaşların diye üstüne bile düşmemiş ve o günden sonra dahada kötü davranıyorlarmış şikayet etsen ne olur ki gördün işte gibi ve benim bundan biraz önce haberim oldu üzülmüm diye anlatmıyormuş ,şuan içim içimi yiyor bu kızlar kızıma zarar verirmi diye, nasıl bir yol izlemeliyim yönetimle konuşsam faydası olurmu sizce (kızımla aramızdaki mesafe 10 saat gibi gitmemde şuan mümkün değil malesef) ..

Oda degisikligi istesin bence. Kizlar hic bir sey yapamaz. Uyumaya gitsin sadece. Cevap da vermesin.

Kyk müdür ü ile falan görüşün. Olmadı direkt kyk nın üst yetkilileri konuşun derim. 4.sınıflar mezun olup gidecekler diye düşünüyorlardır belki ama müdahale edin,orda herkes eşit. Yurt bi öğrencinin hayatında çok önemli. Müdür önemsemezse direkt üst yerleri arayın,en azından memurun güvenliğin gözü korksun. Belki bi teftiş görevlileri gelir birilerinin gözleri korkar.

Back
X