• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın memişinde şişlik var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
Kızlar,kızımın sağ memişinde şişlik farkettim.Çok şükür kızarıklık morarma yok.
Eskiler süt toplanmış ovala diyorlar ya,yapsam mı bişey olur mu?
Direk doktora mı götürsem.
Bir arkadaşın oglunda olmuştu,onlar ultrason çektrmş ve antibiyotik kullanmış.Ama baya kızarkmş.Doktor ovaladınız mı demiş?Ama bu eskilerin yöntemler de dogru çıkıyor be:)

ben biliyorum kuzenimde olmuştu.ama merak etmeyin kötü bir şey değil.doktora götürün yinede

ben her gün her banyodan sonra bebe yağı ile masaj yaparak memeişlerinide ovalıyorum kızımın evet süt toplanması olayı doğru. iiçn rahat etsin istiyorsanda doktora git istersen.

benim kızımdada olmuştu bebek yağıyla hafif hafif oğ bak nasıl yok olacak korkulacak bişiy yok kızımdada aksi bişiy olmadı için rahat olsun

Kızlar,kızımın sağ memişinde şişlik farkettim.Çok şükür kızarıklık morarma yok.
Eskiler süt toplanmış ovala diyorlar ya,yapsam mı bişey olur mu?
Direk doktora mı götürsem.
Bir arkadaşın oglunda olmuştu,onlar ultrason çektrmş ve antibiyotik kullanmış.Ama baya kızarkmş.Doktor ovaladınız mı demiş?Ama bu eskilerin yöntemler de dogru çıkıyor be:)

Canım bizim bi arkadaşın bebişinde de olmuştu erkek bebek ti sonradan geçti ama birde o sıkmıştı süt çıkmıştı sanki, ovalamayı bilmem ama sakın sıkma sıkmak zararlı diyor doktorlar ama kendiliğinden geçer o bebekteki geçmişti

canım her banyodan sonra bebişinin memişleirni ovala masaj yapar gibi süt toplanması dogruu hem bunlar bebekte sancı bile yapabilio sen ovalamaya devam etd erim ben sana...

benim ilk doğduğu sıralar olmuştu büyükler banada her banyoda ovala geçer dedi.Doktora sordum çok tehlikeli sakın sıkma ve ovalama o kendiliğinden geçer dedi.Ama senin bebeğin 3 aylık niye şimdi oldu ki?

evet ya şu eski insanlar boş değilmiş bazı konularda..bizde şuan eşimin işi dolayısıyla köydeyiz ve bir arkadışımda doğum yaptı onunda olmuş hatta sıkınca sıvı çıkıyormus senin bebişte olmadı mı diye sordu... olmadığına şaşırdı... ewet onlarda ovalıyolarmıs geciyormus canım lorkma yanişutarafagitti:1rolleyes:

Kizlar ben doğum ettiğimde doktor bebeklerin memişlerinde şişlik olabilir hormonlarla alakali ama üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle ellemeyin ve asla ovalamayin sikmayin çok tehlikeli demişti. Evet eskiler boş değil bi çok şey biliyolar ama doktorlarda bole söylüyor. Yinede doktora daniş derim

Kizlar ben doğum ettiğimde doktor bebeklerin memişlerinde şişlik olabilir hormonlarla alakali ama üstüne basa basa söylüyorum kesinlikle ellemeyin ve asla ovalamayin sikmayin çok tehlikeli demişti. Evet eskiler boş değil bi çok şey biliyolar ama doktorlarda bole söylüyor. Yinede doktora daniş derim

slm evet eskiler süt toplamış derler ama doğru ben doğduğundan beri emzirdiğim için ovalıyorum eğer sende emziriyosan normal bişi ama istiyorsan güvendiğin birine sor derim geçmiş olsun

Back
X