Basligi güncellemem gerekiyor...
Gectigimiz ayi cehenneme ceviren o aciklanamayan ates geri dondu arkadaslar ustelik bu sefer daha da direncli olarak.
Geceleri 38'in altina atesini indiremiyorum (parasetamol ile) ama gunduz kendiliginden duzeliyor ortalama 7-8 saat icin, bugun 3.gun atesini dusuremezsem yine acilin yollari gorunuyor bize belliki.
Yine lanet olası (ozurdiliyorum ama cok mutsuz ve gerginim) ates disinda ek hicbir belirti yok...
Bundan sonrası onceki ay yasadigimiz seyin sonucunu yazmadigim icin ek bilgi;
Gectigimiz ay doktorumuz Kawasaki Hastaligi suphesiyle kardiyolojiye gönderdi, onlarda kan tahlili sonuçlarımıza bakarak acil muayeneye aldiklairni soyleyip bizi cagirdi (baska bi gune randevulasmistik)
Rutin kardiyo testlerinden sonra birde eko istediler (kalbe ultrasonla bakiyorlar)
Neyse isin sonunda kawasaki degilsiniz ama cocugun kalbinde bizim onemsiz gordugumuz bir ufurum var diyerek yolladilar.
Bu bilgilerle pediatristimize ulastigimizda hicbir sikintisi yok, bu ara ne olduğunu daha tanimlayamadigimiz bir salgin var, sadece atesle kendini gosteriyor sonra dinlenmeyle geciyor, dedi.
Simdi biz ayni döngüye geri dondugumuz icin neye ugradigimi sasirmis durumdayim.
@abis66 ben niyeyse kendi actigim basliklardan guncelleme/bildirim almayi bi ogrenemedim/beceremedim, o yuzden mesajinizi gec gordum kusura bakmayin, sizin ufaklik su an ne durumda?