• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın nişanında ne giymeliyim?

syc4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
1
0
36
İzmir
arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.bana yardım edin lütfen...kızımın ocakta nişanı var.salonda olacak...uzun önünde işlemesi olan siyah bir elbisem var. bir de diz hizasında olan bir elbisem var. hangisini giymeliyim sizce...uzun elbise diyen arkadaşlarım da var kısa giy diyenler de...bir türlü karar veremedim...uzun çok mu abartılı olur nişan için kısa da çok mu sade kalır fikirlerinizi bekliyorum....şimdiden teşekkürler....

kendinize en çok yakıştırdığınız giyin derim ben. hangisi daha şık duruyosa o olsun. uzun ya da kısa olması mühim değil bence

Öncelikle hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin İnşallah... Anne ve babalar için en güzel günler bunlar :) Salonda olacağı için uzun elbisenizi giyebilirsiniz. Ben de yeni evliyim. Kendi anneme söylediklerimi size de söyleyim. Nişan ve düğünde, gelinden sonra en çok gelin annesi dikkat çeker. Allah nasip etsin düğününde daha şık ve mümkünse siyah olmayan bir kıyafet giyebilirsiniz. Benim annem de nişanımda siyah dantelli bir elbise, düğünümde gri bir abiye giydi. Düğünlerde siyah elbiselerle dolanan anneler artık çok demode. O gün herkesten daha renkli olmalısınız bence çünkü 9 ay karnınızda taşıyorsunuz, bugünlere getiriyorsunuz ve evlendiriyorsunuz... Daha ne olsun :) o gece sizin geceniz... İyi eğlenceler dilerim şimdiden. Tekrar hayırlısı olsun...

Back
X