kizimin ogretmenine mesaj attim hatami ettim

benim çocuğumda herkesin bunu yaptığını ama kendisine yaptırılmadığını söylese ben de aynısını yapardım. iyi yapmışsınız bence.

keşke zamanında annem babamda benim okuluma öğretmenime karışsaydı çok ezilmiştim okulda şimdi çocuklarıma asla yaptırtmam bunu ister öğretmen olsun ister müdür farketmez

Kimse kusura bakmasın da yani evlatlar siz konusu yanlış muamele varsa tabiki de müdahale edilir. Bende öğretmenim. Ama ne öğretmenler görüyorum keske su çocukların velisi gelse de bi konuşsa su kadınla/adamla diyorum. Benle konuşan velileri de can kulağıyla dinliyorum. Öğretmen herşeyi her zaman mükemmel yapamaz bizlerinde bu tarz ufak yönlendirmelere ihtiyacı var. Ben de olsam gider kesin görüşürdüm.

Ayyyy her zamanki gibi bosa yaygara yaptim adamcaguz cevap yazdi simdi
"Ben ona yarin okuturum okumasida yazmadi da cok guzel merak etmeyin " demekki isi vardi anca yazdi cevap :) ya ben varya cok yaygaraci cok pimpirikli cok paranoyak bi kadinim demek ki bi dolu hastaligi bosuna edinmedim:)

Madem öyle neden şimdiye kadar okutmamış. Kızınızda oz güven eksiği carsa bunu tek başınıza tamamlayamazsınız. Öğretmenin de bundan haberi olsun. Ekip isi bu. Karşılıklı öğretmeniyle paslaşarak bu mesele çözülür.

bende ilkokul 1 deyken hoca sevdiği öğrencileri okuturdu hep tahta da onlara kırmızı kurdele takardı kırmızı kurdelesi olmayan tembel tenekeydi anlıcağın :) hoca bana hergün söz verirdi yarın seni okutucam diye ama bir türlü sözünü tutmazdı ben hergün düşünürdüm hoca beni tahtaya kaldırmıyor diye bana okuma yaptırmıyor diye ama hiç anneme söylememiş olacağım ki annem babam veli toplantısına geldi öğretmenimle konuşurken benide aldılar yanlarına öğretmen x çok iyi bir öğrenci saygılı derslerinde iyi ona okuma yaptırcam kırmızı kurdeleyi haketti artık dedi bende siz yalancısınız inanmıyorum size büyükler hiç yalan söylermi çocuklar gibi dedim. Annem babam yaşım oldu 26 hala bu hocasına yalancı demişti ordan belliydi hakkını yedirmeyeceği derler :) hocayla hala görüşürüz sen bana yalancı demiştin diyor :) bence hocayla yüzyüze konuşun özgüven eksikliğinden bashedin çocuklarda bu travma yaratabiliyor

Ogretmenin isine karistigim icin elestirmissiniz ama sonuc olarak 28 kisilik sinifta herkes sirayla okumus ve okuyanlarin resmi kirmizi elmalara yapistirilmis ogretmen bizimkini fark etmemis ben mesaj attiktan sonra aaa tamam yarin okuturum dedi ama bugunde okul tatil oldu sonuc olarak resmimiz elmalara yapismadi ve kizim cok cok guzel okuyor hevesinin kirildigiyla kaldi arti ben bunu soylemesem ogretmenimizin haberi bile olmayacakti

hayır arayıp söyleseydi. ya da bir zahmet okula gitseydi.. en azından çocuğu için bir şey yapmış olacak o yüzden dedim. bir de sınıf içine müdahale doğru değil.. öğretmenin bir bildiği vardır değil mi??
Konu sahibi zaten surekli gittigini belirtmis.Ogretmenin iletisim tercihi buymus.Sinif ici mudahale gerektigi durumlarda yapilir ki bu mudahale degil.

Ogretmenin isine karistigim icin elestirmissiniz ama sonuc olarak 28 kisilik sinifta herkes sirayla okumus ve okuyanlarin resmi kirmizi elmalara yapistirilmis ogretmen bizimkini fark etmemis ben mesaj attiktan sonra aaa tamam yarin okuturum dedi ama bugunde okul tatil oldu sonuc olarak resmimiz elmalara yapismadi ve kizim cok cok guzel okuyor hevesinin kirildigiyla kaldi arti ben bunu soylemesem ogretmenimizin haberi bile olmayacakti

en iyisini yaptınız :) boşverin

En dogrusunu yapmışsıniz bence benim annemde sizin gibiydi hep yanimdaydi òzguven sorunum vardi benim de.. haliyle anneme anlatirdim okulda boyle oldu ogretmenim beni okumaya kaldirmadi yada dinlemedi derdim annem ogretmenimle konusurdu ..ki bende anne olucam bu durumda sizler gibi yapardim gayet haklisiniz..

Back
X