kızlar bu ayın 19 unda kızım 1 yaşına giriyor..ve büyük bir parti yapıcaz..düne kadar ne giyeceğimi hiç düşünmemiştim ama şimdi kafamı kurcalıyor bu soru..bugün pentiden
vanilya rengi desenli modeli belle,böyle bir çorap aldım kafamda az buçuk bişiler yarattım ilk önce çorabı aldım neden bilmiyorum ama illa giymeliyim bu çorabı:) altına vizon
rengi topuklu(çok ta topuklu deil ama:) ayakkabılarım var ..ve en önemlisi üzerimede beyaz ya da krem rengi mini uçuş uçuş tüllü felan abartısız bir elbise almayı düşünüyorum
sizce nasıl olurum ya da böyle olur mu? değiştirmem gereken birşey varsa ya da önerileriniz lütfen söyler misinizz???
Benim tek söyleyebileceğim ne giyersiniz görmeden bişey diyemem ama olabildiğince rahat olsun ben oldukça şık giyinmiştim ama çok rahatsız olmuştum.
Her ne kadar eşim yardımcı olsa da kızımla çoğunlukla ben ilgilendim ve dahası gelen misafirlerle ilgilendim.
Elbisem hiç rahat değildi en azından fazla mini olmasın diyebilirim mesela..
Nice mutlu sağlıklı keyifli güzel yıllara...
Bahtıda tahtıda çok güzel olsun inşallah...
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) çorap mevsimi gelmedi demiş arkadaş üzüldüm şimdi gerçekten yaa ama çok istiyorum giymek bide hani rahat edebilmek açısından
giymek istiyorum çorabı zaten şimdi elbise giyip altına hiçbişi giymesem daha çok rahatsız olurum herhalde kafam çok karıştı
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için:) çorap mevsimi gelmedi demiş arkadaş üzüldüm şimdi gerçekten yaa ama çok istiyorum giymek bide hani rahat edebilmek açısından
giymek istiyorum çorabı zaten şimdi elbise giyip altına hiçbişi giymesem daha çok rahatsız olurum herhalde kafam çok karıştı
canım bence de ne giyersen giy rahat olsun mutlaka.bugün benim oğlumun mevlidi vardı. giydiğim elbise beni çok rahatsız etti. oğluşumu kucağıma aldıkça yukarı toplandı. çekiştirip durdum. ne eğilebildim ne doğrulabildim. gerçi benimki son dakikaya kaldığı için aceleye geldi yoksa daha uygun bişeyler bakardım. bu arada kızına nice mutlu seneler dilerim.
Beyaz ve pudra tonları elbise güzel olabilir ama ben saks maviyide yakıştırırım vizon rengine :)
Ama elbiseni siyah çanta ve ayakkabıyı vizon da yapabilirsin.Hani demişssin ya tüllü filan diye bence sakın giyme doğum günü çocuğu sen değilsin sonuçta :)