- 21 Eylül 2010
- 1.094
- 117
- 323
canim dikkatini baska seylere yonlendir ozellikle vucudunu yorki vakit bulamasin tv izlemeye benim kizim kocaman televizyonun onunde oturup izlemek istiyordu bende tvyi kapaticaz simdi yorgan serip takla aticaz binbir sebeklikler yaptim hadi bakalim simdi anneye yardim et o takla atsin deyip var gucumle onun yorullmasini sagladim evin icinde evcilik oynariz tabak tencere fincanlari falan misafirim ben sen bana hizmet edeceksin bakayim derim onun yorulmasini saglarim birgun asiri yoruldu diiiittttt evimden tembel dadinnnnn nasil bagiriyor pestili cikdi bakdim oturdugu yerde kafasi one arkaya gidiyor nasil bir yorulmaysa uyumus kesinlikle yoruyorum tvye zamani yok hicbirsey yapmasa oyun hamurlariyla yemekler yaptiriyorum sonra olmamis bunlar yeniden yap diyorum bazen kiziyor ben bunlarla nasil ugrasiyorum heehhh heeehh begenmezsen yeme okk diye nasil bagiriyor sonra aglar numarasi yapiyorum gelip sariliyor aglama yavrum aglama ben sana en guzellerini yaparim ok deyip anacigini ikna etmeye calisiyor kuzumkesinlikle cozumu vucudunu yormandan geciyor hem cok guzel uyur hemde tvden uzak kalir
![]()
diiiittttt evimden tembel dadinnnnn

Yerim ben onu yaa. Eee siz de köşeye yatıp habire hizmet ettiren kaynanalar gibi yapmışsınız, gelin hanım dayanamamış

Öldüm gülmekten

aslında bazen çocuklar bize laf geçirir oluyor.bunu yenmek lazım önce.o izlemek isteyebilir siz bunu engelleyebilirsiniz.sonuçta laptopu alıp zorla açacak değil.siz artık akşamları çıkmıyor pepe,sadece gündüz açılıyor diyeceksiniz.tabi akşam ağlayacak sorun çıkaracak ama açılmadığını görünce 1-2 akşam sonra ağlamaz olur.kabullenir.yani inanır artık akşam açılmadığına.siz de hiç değilse bari akşam açmamış olursunuz.emin olun işe yarıyor.benim de kızım var ve benzer sorunlar yaşadım.ama bir akşam neyse bugünlük izlesin diye 5 dk bile açarsanız hiçbir işe yaramaz yine başlar akşamları istemeye.aslında çok da zor değil sadece istikrar gerekiyor.mesela benim bilgisayarımda bir kere kızıma giyidrme oyunu açtım.baktım hergün istiyor bir ara baya sorun oldu.ben de artık bozuldu oyunlar dedim.ağladı istedi her akşam baktı açılmıyor unuttu gitti istemedi bir daha.
Kesinlikle katılıyorum, öyle akıllılar ki bir kere oynamaya görsün her gün istiyorlar.
Ben de bir kaç kere açmıştım kızıma giydirme, pasta süsleme vb oyunlar.
Allahım her gün her gün istiyordu. Annecim internet kopuk bak, bağlanmıyor diyordum, bir iki ağladı unuttu. Daha da yok açmadım

Son düzenleme: