• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kızımın tuvalet eğitiminde bir ileri iki geri

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Merhaha hanımlar kızım 30 aylik 2 buçuk aydır tuvalet eğitimi için ugrasiyorum. Çok yavaş ilerliyoruz önce tuvalete oturdu sonra çişini ben sorarsam söylüyor ben sormasam altina yapıyor. Kafasına eserse söylüyor. Büyük çişini desen bir adım ilerleyemedik kakası geldiğinde kendini sıkıyor anlıyorum. Gel tuvaletine oturalım kakada gitsin diyorum. Ağlıyor istemiyor. Kızmıyorum altına yapınca değiştiriyorum ama çok inat ne yapacağımı şaşırdım oğlum 3 günde öğrenmişti. Kizim neden böyle yapıyor anlamıyorum. Bir cocuk çişini söylemesini ograndiyse arkası gelir diye düşünüyorum ama kızımın kafasına göre bazen söylüyor bazen altina yapıyor. Sürekli huysuz gün boyu bez bağlamıyorum sadece yatarken bez takıyorum bugünde hiç çişini söylemedi söylemekte istemiyor yardımcı olursaniz sevinir hayırlı günler hanimlar

Back