Kızımın uykuda meme alışkanlığı

Benim oğlum da aynı sadece memede uyuyo emzik almadı doğduğundan beri beni emzik gibi kullanıyo kimisi uyku eğitimi verin diyo kimisi uyku eğitimi öğrenilmiş çaresizliktir vermeyin diyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Uyku eğitimi benim için çok çok zor ben yapamıyorum yapanlara helal olsun
eğer standart uyku eğitiminden bahsediyorsaniz ( odadan çıkıp aglatmalı) onu ben de yapamam ama son 15 gündür aglatmadan uyku eğitimi veriyorum ve başarılı oldum
bebeğim 5 aylık, aslında bu civarda uyku eğitimine başlamak en iyisi, mama da alıyor anne sütüne takviye olarak.
emzirdikten sonra mama veriyorum sonra yatagina koyup emzik, pispislayarak sırtını ovuyorum yada ellerini tutuyorum, aglayacak gibi olursa kucağıma alıp sarılıp geri koyuyorum bi süre sonra uykuya dalıyor.
tabi yatağa geçmeden önce biraz yorgun olması gerekiyor bol bol oyun oynuyoruz öncesinde.
umarım siz de kolaylıkla aşarsınız bu sorunu. bu kadar sık uyanmak çok yorucu

eğer standart uyku eğitiminden bahsediyorsaniz ( odadan çıkıp aglatmalı) onu ben de yapamam ama son 15 gündür aglatmadan uyku eğitimi veriyorum ve başarılı oldum
bebeğim 5 aylık, aslında bu civarda uyku eğitimine başlamak en iyisi, mama da alıyor anne sütüne takviye olarak.
emzirdikten sonra mama veriyorum sonra yatagina koyup emzik, pispislayarak sırtını ovuyorum yada ellerini tutuyorum, aglayacak gibi olursa kucağıma alıp sarılıp geri koyuyorum bi süre sonra uykuya dalıyor.
tabi yatağa geçmeden önce biraz yorgun olması gerekiyor bol bol oyun oynuyoruz öncesinde.
umarım siz de kolaylıkla aşarsınız bu sorunu. bu kadar sık uyanmak çok yorucu
Sizin adınıza sevindim ama benim 8 aylık meme dışında yatmayan bebeğim sizce ellerini tutunca uyur mu ciddi soruyorum bunu pek İnancım yok ama denicem

Sizin adınıza sevindim ama benim 8 aylık meme dışında yatmayan bebeğim sizce ellerini tutunca uyur mu ciddi soruyorum bunu pek İnancım yok ama denicem
benimki de öyleydi neden olmasın
oyle ağlatarak uyku eğitimi ben de veremem diyordum, memede uyutmak dışında bildiğim başka yöntem de yoktu ama ise yaradı
baldan anne yi takip ediyormuşsunuz
bir uyku ritüeli olması gerekiyor bilirsiniz
genelde banyo masaj masal okuma şeklinde öneriyorlar ama istediğiniz şekilde bebeginize adapte edebilirsiniz
bebekler kuralları ve düzeni severler, derler hakkaten öyle
bir yerden başlamak gerek, eğer çalışan anneyseniz aksi türlü çok zor

Merhabalar
Bebeğim 8 ay 10 günlük sadece memede uyuyor geceleri artık çıldırma noktasına geliyorum bu gece kaçkere uyandığını sayıyım dedim 15 den sonra bıraktım
9 gibi yatırıyorum 12 ye kadar ya bir kez yada hiç kalkmamış oluyor daha sonra bazen 10 dakıkada bir bazen yarım saatte bir uyanıyor memeden ayrıldığını farkettiği an çığlık çığlığa ağlıyor
Mama ve devam sütü yemiyor ek gıda az alıyor ama dün akşam doyduğuna eminim alışkanlıktan sürekli emzik gibi memeyi kullanıyor.Önerilerinize ihtiyacım var
ben de de aynen böyle harfi harfine böyle
bence biraz daha sabır doyuyor bu yüzden ek gıda almıyor aşırı zorlanıyoruz biliyorum ama 1 damla fazla anne sütü onlara ilaç gibi oacak çelik gibi güçlü olacaklar ve bu bedeni koca bir ömür taşıyacaklar . bence dayanma gücümüzü arttırmalıyız bir süreliğine daha nasıl mı ? olabildiği kadar dinlenmeye çalış, olabildiği kadar iyi beslen ve elbette azaltmanın yolunu bulursan gece emmesini azaltmaya çalış ki bence uyumadan önce ne kadar doyuyursak o kadar az kalkarlar . biliyorum bir şey yememekte dıreıyor dıyeceksın farklı şeyler dene ben malesef onaylamadıgım halde başka yol bulamayınca bıskuvı sutle ezıp verıyorum sen de dene istersen

ben de de aynen böyle harfi harfine böyle
bence biraz daha sabır doyuyor bu yüzden ek gıda almıyor aşırı zorlanıyoruz biliyorum ama 1 damla fazla anne sütü onlara ilaç gibi oacak çelik gibi güçlü olacaklar ve bu bedeni koca bir ömür taşıyacaklar . bence dayanma gücümüzü arttırmalıyız bir süreliğine daha nasıl mı ? olabildiği kadar dinlenmeye çalış, olabildiği kadar iyi beslen ve elbette azaltmanın yolunu bulursan gece emmesini azaltmaya çalış ki bence uyumadan önce ne kadar doyuyursak o kadar az kalkarlar . biliyorum bir şey yememekte dıreıyor dıyeceksın farklı şeyler dene ben malesef onaylamadıgım halde başka yol bulamayınca bıskuvı sutle ezıp verıyorum sen de dene istersen
yanlış anlamayın da bisküvi hiç iyi değilmiş
internette irmikle yapılan meyveli muhallebi ler var onlar da doyurucu ve oldukça sağlıklı

Back
X