kizimin velayetini kesin ben alabilir miyim ?

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
Evettt kesin boşanma kararı aldım ama en çok korktgm konu velayet konusu bana bu konuyla ilgili tecrübesi ve kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen çok önemli...çünkü ben kizim olmadan asla yapamam konularimi bilmeyenlere ufak bir hatırlatma yapiym hemen 3 yıllık evliyim 2 yasinda kizim var esim hamileykende itip kakti sonrasında da tokat attı gözüme vurdu korneasi yirtildi zaten sözlü siddetinin haddi hesabı yok ama elimde hiç bir kanitim yok sadece bir tanıdığın aklıyla gözümün resimlerini çekmiştim ama onun dışında hiç birsey yok kizimin böyle bir ailede kalmasını hiç istemiyorum çünkü annesi bencil ve çok terbiyesiz bir kadın esimi zaten anlattım kaynnm tam bir sapık kocam sumsuk orda kalsa atar annesinin üzerine kizimi ilgilenmez bana lütfen yardım edin fikirlerinize çok ihtycm var velayet konusunda....:( :( :(

Evettt kesin boşanma kararı aldım ama en çok korktgm konu velayet konusu bana bu konuyla ilgili tecrübesi ve kesin bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen çok önemli...çünkü ben kizim olmadan asla yapamam konularimi bilmeyenlere ufak bir hatırlatma yapiym hemen 3 yıllık evliyim 2 yasinda kizim var esim hamileykende itip kakti sonrasında da tokat attı gözüme vurdu korneasi yirtildi zaten sözlü siddetinin haddi hesabı yok ama elimde hiç bir kanitim yok sadece bir tanıdığın aklıyla gözümün resimlerini çekmiştim ama onun dışında hiç birsey yok kizimin böyle bir ailede kalmasını hiç istemiyorum çünkü annesi bencil ve çok terbiyesiz bir kadın esimi zaten anlattım kaynnm tam bir sapık kocam sumsuk orda kalsa atar annesinin üzerine kizimi ilgilenmez bana lütfen yardım edin fikirlerinize çok ihtycm var velayet konusunda....:KK43: :KK43: :KK43:
Bu arada ailemin maddi durumu orta ama yaşam seklimiz üst seviyededir birde abilerim ablalarim ne olursa olsun destek olur maddi manevi yani kizim için çok iyi şartlar sağlayabilirler ama esimi ailesinin durumu çok daha iyi ama kültür sıfır....kizim bana çok düşkün bende ona kurban olurum :( bir gece bile onsuz yapamiyorum başka hangi konular önemli lütfen detaylı bilgilerinize ihtycm var

Avukat var yanimda cocuk suan kimde?
Cocugun velayeti anneye verilir.korkma 2 yasindai kizini hakim babaya vermez.

7 yaşına kadar velayet anneye veriliyor merak etme.Annenin çocuğun sağlığına zarar vermesi, çocuğa bakmaktan aciz olması, annenin sağlığının kötü durumda olması gibi sebepler halinde ancak çocuğun velayeti anneden alınarak babaya verilebilir. Burada hakim annelik veya babalık duygularının tatmininden öte çocuğun menfaatini dikkate alarak bir karar verir. Zira çocuğun menfaati ve geleceği bu duyguların tatmininden çok daha önemlidir.

Avukat var yanimda cocuk suan kimde?
Cocugun velayeti anneye verilir.korkma 2 yasindai kizini hakim babaya vermez.
Ben henüz dava açmadım önce onlemimi alıp dava açmayı düşünüyorum bu yüzden sizlerin bilgisine ihtcm var esim okdr kendinden emin konusuyo ki alırım vermem hasret kalirsin felan diye bende yasalar var hukuk var dediğimde aliym da gor diyo.birde diyelim ki ben aldım ve biz bosandik geri velayet davası açabilir mi açarsa hangi şartlarda mahkeme kizimi benden alir

7 yaşına kadar velayet anneye veriliyor merak etme.Annenin çocuğun sağlığına zarar vermesi, çocuğa bakmaktan aciz olması, annenin sağlığının kötü durumda olması gibi sebepler halinde ancak çocuğun velayeti anneden alınarak babaya verilebilir. Burada hakim annelik veya babalık duygularının tatmininden öte çocuğun menfaatini dikkate alarak bir karar verir. Zira çocuğun menfaati ve geleceği bu duyguların tatmininden çok daha önemlidir.
Tabikide öyle inanın ben onsuz yapamamanın dışında onun geleceğini düşünüyorum çünkü esimin öfke kontrlu yok kizima bile bazen el kaldrmaya çalışıyor ama benden cekiniyo ben çok tepki veririm biliyo yoksa tabki babası babaanesi dedesi ama dede dışında hiç biri normal değil inanın bana

Senin ahlaka aykiri bir davranisin olmadigi surece senden kimse cocuk alamaz.hakim sana veriri zibilyontane davada acsa kizini senden almaz korkma.

Senin cocugunun sagligina hayatina kasti zarar verme durumun olmadigi,ahlaka aykiri bir yasam seklin olmadigi surece kimse cocuk alamaz senden.
Tanidigim bir avukat esinden bosandi velayet icin dava acti hakim anneye verdi ustelik cocuk 10 yasondaydi seninki daha bebek korkma

Senin ahlaka aykiri bir davranisin olmadigi surece senden kimse cocuk alamaz.hakim sana veriri zibilyontane davada acsa kizini senden almaz korkma.
Peki ne zaman yatili kalmaya başlıyor bunu istemiyorum çünkü esim ailesiyle kalacak ve kaynim potansiyel sapik kizimi sürekli kasiklarindan gidiklar dudagindan öper bunun yüzünden hep ailesiyle birbrmze girmisizdir aileside bunu normal görür ama o bir kiz cocugu ne zaman altını acsam gelip öküz gibi bakar ne esim ne annesi onu asla koruyamaz bu yüzden de istemiyorum hiç kalmasını...kaynimin farklı şeylerini de biliyorum ama kanitim yok

Senin cocugunun sagligina hayatina kasti zarar verme durumun olmadigi,ahlaka aykiri bir yasam seklin olmadigi surece kimse cocuk alamaz senden.
Tanidigim bir avukat esinden bosandi velayet icin dava acti hakim anneye verdi ustelik cocuk 10 yasondaydi seninki daha bebek korkma
Inanın içimi öyle rahatlattiniz ki kalbiniz de kini versin Allah çok saolun

Ahlaka aykiri bir yaşam tarzı sürüyor olmanız, akıl hastalığı vs tarzi bir yaşam biçimi olmadığı sürece küçük yaştaki çocukların velayeti anne istiyorsa, anneye verilir. Bir de bosanma davası acacaginizi esinize veya ailesine belli etmeyin. Eğer evden ayrilacaksaniz kiziniz ile birlikte evden ayrilin boşanma davasi boyunca geçici velayetin size verilmesi açısından yararınıza olur. Allah yardimciniz olsun...

Peki ne zaman yatili kalmaya başlıyor bunu istemiyorum çünkü esim ailesiyle kalacak ve kaynim potansiyel sapik kizimi sürekli kasiklarindan gidiklar dudagindan öper bunun yüzünden hep ailesiyle birbrmze girmisizdir aileside bunu normal görür ama o bir kiz cocugu ne zaman altını acsam gelip öküz gibi bakar ne esim ne annesi onu asla koruyamaz bu yüzden de istemiyorum hiç kalmasını...kaynimin farklı şeylerini de biliyorum ama kanitim yok
Bunu ispat etmen lazim.sapik demekle olmaz yani ya sahitin olmali ya ispatin annesin ben anliyorum tedirginligini.
Sen dilekcene yazdir tedirginligini gunduz gorusmesi konusunda gece kalmasini istemedigini soyle.

Bunu ispat etmen lazim.sapik demekle olmaz yani ya sahitin olmali ya ispatin annesin ben anliyorum tedirginligini.
Sen dilekcene yazdir tedirginligini gunduz gorusmesi konusunda gece kalmasini istemedigini soyle.
Peki elimde ki gözümün resmi şiddet için bir kanıt olur mu yoksa üzerinden zaman geçtiği için anlamı olmaz mi

Ahlaka aykiri bir yaşam tarzı sürüyor olmanız, akıl hastalığı vs tarzi bir yaşam biçimi olmadığı sürece küçük yaştaki çocukların velayeti anne istiyorsa, anneye verilir. Bir de bosanma davası acacaginizi esinize veya ailesine belli etmeyin. Eğer evden ayrilacaksaniz kiziniz ile birlikte evden ayrilin boşanma davasi boyunca geçici velayetin size verilmesi açısından yararınıza olur. Allah yardimciniz olsun...
Aminnn Allah razı olsun dua edin lütfen çok zor bir durumdayim

Baroya gidip bir avukat talebinde bulunursan sana ücretsiz avukat hizmeti verilir ve buraya yazdıklarını ona da anlatirsan, avukat da ona gore savunmani yapar babaya da nafaka odemek ve belli zamanlarda görmek düşer ;) korkma iki yasindaki anne kuzusunu babaya vermezler

Peki elimde ki gözümün resmi şiddet için bir kanıt olur mu yoksa üzerinden zaman geçtiği için anlamı olmaz mi
Canim keake darp raporu alsaydin.kullaniir foto ama hakim dikkate alir almz bilinmez.
Sen fotoyu ne icin kullanmak istiyosun velayetle alakasi olurmu bilemem.sen suan ayni evdesin bu adam siddet eylimli eger olaki sana el kaldirirsa hemen en yakin karakola git.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum durumuna coxuk icin endiselenme kizin sende kalir.umarim en az hasarla kurtulursun.

Baroya gidip bir avukat talebinde bulunursan sana ücretsiz avukat hizmeti verilir ve buraya yazdıklarını ona da anlatirsan, avukat da ona gore savunmani yapar babaya da nafaka odemek ve belli zamanlarda görmek düşer :KK66: korkma iki yasindaki anne kuzusunu babaya vermezler
Aile avukatimiz var onunla gorusemiyorum çünkü aileme henüz açmadım boşanma konusunu peki görüşme saati neye göre belirleniyor ve kac saat istediği yerde mi görebiliyor birde ben suan gaziantepteyim bosanirsam istanbula yerlesicem o zaman durumlar nasıl olur
Canim keake darp raporu alsaydin.kullaniir foto ama hakim dikkate alir almz bilinmez.
Sen fotoyu ne icin kullanmak istiyosun velayetle alakasi olurmu bilemem.sen suan ayni evdesin bu adam siddet eylimli eger olaki sana el kaldirirsa hemen en yakin karakola git.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum durumuna coxuk icin endiselenme kizin sende kalir.umarim en az hasarla kurtulursun.
Canımı çok acitti artık acisin istemiyorhm :( dava uzamadan hemen bitsin istiyorum hem bu yüzden hemde şiddeti kanıtlamak amaçlı kullanmak istyrm

Ben henüz dava açmadım önce onlemimi alıp dava açmayı düşünüyorum bu yüzden sizlerin bilgisine ihtcm var esim okdr kendinden emin konusuyo ki alırım vermem hasret kalirsin felan diye bende yasalar var hukuk var dediğimde aliym da gor diyo.birde diyelim ki ben aldım ve biz bosandik geri velayet davası açabilir mi açarsa hangi şartlarda mahkeme kizimi benden alir

korkmayın bunlari söylerken ses kaydı yapın gizlice
mesaj olarak atıyorsa saklayın
evet isterse sonradan velayet davası açabilir ama hakimler çocuğun yararı için velayet te istikrar i önemser yani eger ahlak disı bir hayatınız yoksa çocuğa zarar vermiyorsaniz kolay kolay alamaz
bir de bazı arkadaşlar 7 yaşına kadar anneye verilir falan yazmış ana bu iş çocuğun yaşına göre olmaz anneye ihtiyacının olup olmaması çocuğun hangi ailede mutlu olduğu vs önemli
eğer çocuğunuz derdini anlatabilecek yastaysa uzman onunla da bu konu hakkında görüşme yapar

kanıtıniz olmasa da bunları da anlatın
yatılı kalmasını istemediginizi belirtin

Back
X