Doğuma Hazırlık Kızımız geliyoor isim için bize yardımcı olcun teyzeleri ;)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cecillia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
386
1
116
İstanbul
merhaba kızlar 5 aylık hamişim.bir kızım olacak allahın izniyle.ama isim konusunda herkes gibi bizde kararsızız.Soyadımız Erden.soyadıyla yakışacak bir isim için yardımlarınızı bekliyoruz.hepinize şimdiden kocamaaaan teşekkürleer.

Soyadinizi çok begendim, E harfiyle baslayan bir isim yakisir bence;
Esra Erden, Ebru Erden, Ecem Erden

Öykü Erden :16:

benim kızımın adı YADE anlamı yad etmekten geliyor.degişik isim seviyorsanız düşünün derim YADE EREN...

arkadaşımın kızının adı deren ben önce ceren anlamıştım kızın adını arkasından da bir oğlun olursa adını eren koyarsın::)))sağlıklı doğumlar

Son düzenleme:
:21::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:canım benim hayırlı olsun bebişin :) benimde kızım olucak belki adaş olurlar :) ben elvin ismini düşünüorum ama rüyamda dün gece inci ismi koyuyorduk... hiç telafuz bile etmedik bu ismi sanırım 2isim olucak kızım :):21::21::21::21::21:

ay evet hepside çok güzel uyuyor .teşekkür ederim kızlaar hepinize.bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda arkadaşta olurlar inşallah.bizde karar vermekte zorlandığımız için iki isim koyucaz gibi geliyooor.hadi önerilere devam edelimm.babası uzakta zaten beni yalnız bırakmayın kızlaaaar ;)

aden erden /aden : cennetin en üst kısmı, cennet bahçesi

beren erden

gökçe erden veya gökçen erden

yasemen erden

esen erden

esin erden

esil erden ( esil : şerefli şanlı anlamında )

demet erden

beste erden

beril erden koymayın dalga geçerler berilerden geliyo diye :))

elçin erden Elçin: Deste / Demet

eylül erden

bitti :))

Kardeşinin adı Öykü ise Senin ismin Özge dir..

O halde kızının ismi E ile başlayıp N ile bitmesi gerekiyor.

Ama sen benim ismimi ver Seda olsun bizim olsun..

Yaren Erden?..... :) Ya daa ben Melodi ismini de çok severim. Tabi karar sizin... :1:

Back
X