Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKızımız geliyoor isim için bize yardımcı olcun teyzeleri ;)
merhaba kızlar 5 aylık hamişim.bir kızım olacak allahın izniyle.ama isim konusunda herkes gibi bizde kararsızız.Soyadımız Erden.soyadıyla yakışacak bir isim için yardımlarınızı bekliyoruz.hepinize şimdiden kocamaaaan teşekkürleer.
canım benim hayırlı olsun bebişin :) benimde kızım olucak belki adaş olurlar :) ben elvin ismini düşünüorum ama rüyamda dün gece inci ismi koyuyorduk... hiç telafuz bile etmedik bu ismi sanırım 2isim olucak kızım :)
ay evet hepside çok güzel uyuyor .teşekkür ederim kızlaar hepinize.bebeklerimiz sağlıklı doğsunlarda arkadaşta olurlar inşallah.bizde karar vermekte zorlandığımız için iki isim koyucaz gibi geliyooor.hadi önerilere devam edelimm.babası uzakta zaten beni yalnız bırakmayın kızlaaaar