Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne gibi canım karışan falan mı var yaniCok kararsizis her isme bir kulp takiliyor.
Benimde kızım olacak isim bulamıyorum.4 yaşında kızım var Elif buda olsun Eliz dedim herkes bir kulp takıyor.Yok elizi yok yeliz gibi eşim zaten hiç bir isim beğenmiyor.Benimde tamam budur dedigim bir isim yok zor is bunlar...
Çok tesekkur ederim eşimle paylaşacam fakat Elif ile uyum sart degil baska oneriniz olursa onlarada acigim.Ben aklıma gelen bir iki ismi yazayım belki hoşunuza gider :)
Emîra (prenses demek)
Esila
Efnan
Elfida
Elbi (kalbim demek)
Çok tesekkur ederim eşimle paylaşacam fakat Elif ile uyum sart degil baska oneriniz olursa onlarada acigim.
Bende yeni moda isimlere uzağım aslinda klasik olsun ama cokta yaygin olmasin istiyorum.Bu isimler benim icin daha hoş Duru listemde var İnci,Berra cok begeniyorum ama yakinlarimda var.Tavsiyeler icin tekrardan tesekkur ederim.Konu sahibininde affina sığınıyorum araya girmiş gibi oldum... :))Ben klasik isimleri seviyorum :) Serra Berra Feyza Hafsa Züleyha gibi..
Onun dışında Meyra Melek Duru İnci Gülsima gibi isimler de güzel
Kimseyi dikkate almayın. Çocuk sizin çocuğunuz. Sadece ilerde "bana neden bu ismi koydunuz" demeyeceği bi isim olsun. Yalnızca eşinizi sizi ve yavrunuzu ilgilendirir. Kulp bulan çok olur önemsemeyinCok kararsizis her isme bir kulp takiliyor.