kızımız kollarımızda

iremik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2007
300
3
96
44
Amasya
selam arkadaşlar 15 ocak salı sabahı saat altıda prensesimiz geldi.hikayemizi anlatıcam ama daha sonra.hepinize sevgiler sizi çok özledim bu arada:dance::dance::dance:

Canım Allah analı babalı büyütsün tebriklerrrrrrr hikayeni bekliyoruz

TEBRİKLER.....
İYİ GÜNLERDE SAĞLIKLA HUZURLA BÜYÜTMEN DİLEKLERİMLE....
doğum hikayeni en yakın zamanda bekliyoruz canım

selam arkadaşlar 15 ocak salı sabahı saat altıda prensesimiz geldi.hikayemizi anlatıcam ama daha sonra.hepinize sevgiler sizi çok özledim bu arada:dance::dance::dance:

allah analı babalı büyütmek naip etsin sağlıkla yaşasın inşallah darısı başıma bende hamişim ama 8 ay var dahaaa

Allah anali babali büyütsün canim....:1hug::1hug:Şeniz

len hani resmi uyuz bacı canım allah analı babalı buyutsun darısı bize inşaallah amin

aminnnn resmini koycam kısmetse yakında ama inan şuan bütün vaktimi kızım alıyor iki dakika bilgisayar başında oturmam başarı yani

ah ah o günle rbir gelsind eşu pc yi hiç açmasam da olur yani önemli degil :roflol:

canım gözünüz aydın,ne güzel duygudur kimbilir
Darısı başımıza

Cnm Hadi Gözun Aydin.kim Yaptirdi Dogumunu Cnmkendi Dr Mu Yoksa Ogun Orda Bulunan Dr Mu Yapti Benim Dr Ali Akkoyunluydu çok Memnundum Bayilttilarmi Seni

aminnnn resmini koycam kısmetse yakında ama inan şuan bütün vaktimi kızım alıyor iki dakika bilgisayar başında oturmam başarı yani

:emir_bebek: ver eline pc yi oynasın ondan huzursuzluk yapıyor annesi kızında pc başına gecmek istiyooooooo
niye anlamıyon:roflol:

analı babalı büyütün canım sağlık ve mutluluk içinde birlikte büyüyün emiiiiiiii:1hug:

Back
X