Doğuma Hazırlık Kızımıza isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim?

• Masal

• İpek

• Cemre

• Öykü

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Girlspower

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
15
2
6
39
Merhabalar :) bir isim sorunu da bizim evimizde yaşanıyor, bir türlü karar veremiyoruz. Daha doğrusu eşimle aynı fikirde değiliz. Siz de oy kullanıp fikir belirtirseniz sevinirim. Oy kullananların elleri dert görmesin :)

Cemre'nın anlamını beğenmiyorum. Ateş parçası...

Masal tam bir moda ismi. Bir dönem çok tercih edilecek sonra kimse koymayacak.

En iyisi Ipek. Klasik ve naif.

Cemre'yi anlamindan dolayi eledim..
Masal da ark.dedigi gibi moda isimlerden..
Ipek her zaman sevdigim kiz isimlerinden..
Öykü ismini de severim..

Merhabalar :) bir isim sorunu da bizim evimizde yaşanıyor, bir türlü karar veremiyoruz. Daha doğrusu eşimle aynı fikirde değiliz. Siz de oy kullanıp fikir belirtirseniz sevinirim. Oy kullananların elleri dert görmesin :)
Valla sorun yaşanacak kadar varmış hepside birbirinden güzel,ama illa bir seçim yapmak gerekirse cemre :)

Yaa :KK200: hepinize çok teşekkür ederim. Ne güzel yorumlar paylaşmışsınız. İnsan her şeyi çok içine sinsin istiyor, gerçekten karar vermek çok zor gelmişti. Yorumlarınız cesaret verdi bana. Sağolun :*

Yaa :KK200: hepinize çok teşekkür ederim. Ne güzel yorumlar paylaşmışsınız. İnsan her şeyi çok içine sinsin istiyor, gerçekten karar vermek çok zor gelmişti. Yorumlarınız cesaret verdi bana. Sağolun :*
Karar verebildiniz mi peki isime

Kuvvetle muhtemel babasının gönlünden geçen isim olacak. En çok İpek olsun istemişti klasik ve naif diye :KK66: ben de beğeniyorum tabi ki İpek ismini ama ilk tercihim başkaydı, tercihlerimi biraz değiştirmek için cesaretlendim yorumlara genel olarak bakınca ikimizin de içine sinsin istiyordum en çok. Bakalım orta yolu bulduk gibi :)

Kuvvetle muhtemel babasının gönlünden geçen isim olacak. En çok İpek olsun istemişti klasik ve naif diye :KK66: ben de beğeniyorum tabi ki İpek ismini ama ilk tercihim başkaydı, tercihlerimi biraz değiştirmek için cesaretlendim yorumlara genel olarak bakınca ikimizin de içine sinsin istiyordum en çok. Bakalım orta yolu bulduk gibi :)

Bende ipeği beğendim en çok :)

Back
X