Kizimiza soralim

Hassaskiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
500
92
53
Arkadslr kiz istemede amcam istendimde klasik sozleri soyleyip kizimiza soralim dedi ,bizim oralrda normal ama herseyime karisan birileri kari koca amcanin sana gidip baska odada sormasi lazimdi die benle iddialasiyo ,hayir diyorum bizde oyle bi adet yok ,yok diyolar oyle olmasi lazimdi

ama olmamış yani ee nolucakmış yenidenmi istemeye gelcekler ay çok saçma şeyler bunlar bizde de herkesin içinde oldu. ilk defa duyuyorum bunu. daha çok saçma şeylere takılıp mudahale eden olucaktır takma sen boşver.böyle şeylerle seni darlamaya kalktıklarında he de geç gitsin. zamanı geri alamazsın ya olan olmuş.

ama olmamış yani ee nolucakmış yenidenmi istemeye gelcekler ay çok saçma şeyler bunlar bizde de herkesin içinde oldu. ilk defa duyuyorum bunu. daha çok saçma şeylere takılıp mudahale eden olucaktır takma sen boşver.böyle şeylerle seni darlamaya kalktıklarında he de geç gitsin. zamanı geri alamazsın ya olan olmuş.
Evet herkesin icinde amcam sordu ben heyecanlandim boyle cekingez hanimkiz halleri filan tatli heyecanlar iste ,sozlumde cok heyecanliydi ben tamami verdikten sonra tektasimi takicakti annesi isaret etmis,birden kalkti ben cevabi veremedn yanima geldi elimi tuttu ama kimse ayiplsmadi ,hos heyecanli bi durum oldu ama bu durumu cekemediler galiba bana takan komsum durup durup kocasyla bunu soyluyo,

boşver sen onları onlar saçmalamış bence hiç kafana takma dur daha yeni başladın daha neler duyucaksın ooooo.... sallamaya alış şimdiden.

boşver sen onları onlar saçmalamış bence hiç kafana takma dur daha yeni başladın daha neler duyucaksın ooooo.... sallamaya alış şimdiden.
Evet Valla duyuyorum yine bir iki amabu kisiler kasten,kendi soylediklrne kendlri inanmadigi halde abuk subuk seylerle enerjimi dusurmeye ugrasyolar baska konulrda actim, ailemle arami actilar bunuda danismak istedim burda sagolun desteginiz icin

Bizde bana hiç sormadılar bile.
Neyini soracaklar ki; sevmişim,sevilmişim ki gelmişler istemeye.

Back
X