Doğuma Hazırlık kızımızın ismi ne olsun ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımızın ismi ne ola ki?

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
defneyi bizde düşündük seviyoruz ama aile büyüklerinden kimse istemedi eledik.

Son düzenleme:
Duru..
Adı üstünde dupduru bir isim bence..
Mina da çok güzel..
Anlamı; Liman, iskele. Gökyüzü.Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ.

Birde Öykü ismini beğeniyorum ben..

Almira ve Alçin sert isimler bence söylemeside yumuşak değil ağza yakışmıyor sanki.Tabi bu benim fikrim

Onun dışında isimde önemli olan senin için ne onuda söylersen daha çok yardımcı oluruz modern olması mı ? Yumuşak söylenmesi mi? Anlamı mı?

Şimal ismi kulağa hoş geliyor.Önerilerim :Almina :Türkçe elma yanaklı kız demekmiş , Aden :Cennet bahçesi ,İngilizcede Eden olarak yazılıyor.Aynı zamanda körfez adı.Alin :Anlamını bilmiyorum ama melodi güzel.Ali adını da (harfleri dolayısıyla)çok sevimli bulduğumdan herhalde,Sebla ;uzun kirpikli göz.

aslında dediğin gibi sert söylenişi o iki ismin. hem anlamı güzel olsun hemde söylerken hoş gelsin istiyorum tabi modernde olmalı hepsini biarada istiyorum çok mu ?

Çok olur mu hiçç.İnsan evladı için herşeyin en güzelini en iyisini istiyor isimdede öyle:)) Düşünelim bakalım başka neler olabilir..

Senin seçtiklerinden şimal kulağa daha hoş geliyor ve söylenişi daha basit. Benim beğendiğim diğer isimler beril, buğlem, efsa ve zeynep.

eee hanımlar bana da yardım edersiniz artık.
biz eşimle Azra Naz ismini koymak istiyoruz. Naz dan eminiz ama Azra nasıl sizce? alternatif var mı aklınızda?:18:

biz eşimle Azra Naz ismini koymak istiyoruz. Naz dan eminiz ama Azra nasıl sizce? alternatif var mı aklınızda?:18:

azra şu ara en çok duydugum isim.. azraya alternatif sahra da olabilir.

azra çok güzel bir isim... bence "naz" ile ilgili bir düşünün derim... kişiler isminin özelliğini karakterlerinde taşırlar ve dolayısıyla isminin içinde "naz" geçen kızların %98'i çok nazlı huysuz yapıdadırlar... benim çevremde isminin içinde "naz" geçen yaklaşık 10-11 kişi var (küçük-yetişkin) hepsinin ortk özelliği çok nazlı olmaları... anne babayı yıldırabilen bir durum... tabi bu benim şahsi fikrim...
biz de kızımıza isim arıyoruz... alternatiflerimiz;
irem azra
duru azra
ayliz
zeynep su

inşallah herbirimiz çocuklarımız iiçin en güzel isimleri bulabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…