- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
Ben olayi kisaca anlatayim kizlar size .. esim kuafor aksam saat 10 dan once kapatmaz dukkani gel görun ki isine gelen bi yer olsun saat 7 de bile kapatir ama eve gelecegi zamn yapmaz bnu bnde haftada iki gun olsun erken gelmesini istedim yapmadi bundan iki gun once aradim aksam ustuydu telfon yanlislikla cebinde acildi biriyle konusuyor bn duyuyorum maça gidecegm haydi snde gel diyr neyse kapattim telfnu normalde maca gider cnku bnde izin verrim kendine zamn ayirr yani aradim acti dedim napiyorsn calisiyorum dedi nereye gideceksin dedim hcbiyere nerden cikardin diyor bnde duydum maca gidecegni dedim gitsem noluyor diyor hayir gitsin gitsin ama neden esine kizina gelince o dukkan erken kapanmiyorda baskalari icin kapaniyor bni hic adam yerine koymuyor yani anlayacagnz bnde bnde bagirdim sonunda o gece eve gelmedi dun aksam da gelmedi ablasinda kalmis bu arada evden giderken bagirdi bna butun apartman ayaga kalkti asagi komsum dovmeye geliyormus esimi esi tutmus neyse bana bagirdi ayagiyla kafama vurdu sonrada evden gitti evden giderken de kizim hasta atesi cikiyor telfnunuda kirmis apartmana atmis gorumxemin esi geldi bisey olursa cocuga beni ara dedi gitti bu sabahta aramis beni esim arkadsndan telfnunu kirdi ya eksik falan aldi eve baskasi getirdi bnde aradim sn niye gelmiyorsun dedim bn o apartmana bi dha ayak basmam dedi agladim ozur diledim neden diliyorsam sanki bn bagirdim sonrada kapatti suratima telfnu eve geldi ne istiyorsun dedim ayrilalim mi dedim bsey demiyor sadece dinliyor sonucta kv kp gorumce geldi herkes benden tarafta kp en sonunda sorulara cvp vermeyince bagrdi bu kiz ne yapsin sen niye cvp vermiyorsun dedi boyle knusulurken babam geldi benm esime gayet sakin ne istedgni sordu o arada bn babama gidelim beni 8stemiyormus aksam eve gelmek istemiyormus cocugu icin geliyormus dedim ( kv soyledi bunu esime sordum kv vardi ben oyle demedim dedi ) sonra esim ayaga kalkti kv kp sizin agzniza s....... dedi lafi yanlis soyluyorsunuz sonra boyle oluyor dedi neyse babamda aldi beni simdi burdayim annem bi dha gitme ondan koca olmaz diyor bn ne yapacgmi bilemez durumdayim yardim edin nolur