kizimla babamin evindeyim sanirim bosanacagiz

keskelerveben

bittercikolatam
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
1.074
954
53
Ben olayi kisaca anlatayim kizlar size .. esim kuafor aksam saat 10 dan once kapatmaz dukkani gel görun ki isine gelen bi yer olsun saat 7 de bile kapatir ama eve gelecegi zamn yapmaz bnu bnde haftada iki gun olsun erken gelmesini istedim yapmadi bundan iki gun once aradim aksam ustuydu telfon yanlislikla cebinde acildi biriyle konusuyor bn duyuyorum maça gidecegm haydi snde gel diyr neyse kapattim telfnu normalde maca gider cnku bnde izin verrim kendine zamn ayirr yani aradim acti dedim napiyorsn calisiyorum dedi nereye gideceksin dedim hcbiyere nerden cikardin diyor bnde duydum maca gidecegni dedim gitsem noluyor diyor hayir gitsin gitsin ama neden esine kizina gelince o dukkan erken kapanmiyorda baskalari icin kapaniyor bni hic adam yerine koymuyor yani anlayacagnz bnde bnde bagirdim sonunda o gece eve gelmedi dun aksam da gelmedi ablasinda kalmis bu arada evden giderken bagirdi bna butun apartman ayaga kalkti asagi komsum dovmeye geliyormus esimi esi tutmus neyse bana bagirdi ayagiyla kafama vurdu sonrada evden gitti evden giderken de kizim hasta atesi cikiyor telfnunuda kirmis apartmana atmis gorumxemin esi geldi bisey olursa cocuga beni ara dedi gitti bu sabahta aramis beni esim arkadsndan telfnunu kirdi ya eksik falan aldi eve baskasi getirdi bnde aradim sn niye gelmiyorsun dedim bn o apartmana bi dha ayak basmam dedi agladim ozur diledim neden diliyorsam sanki bn bagirdim sonrada kapatti suratima telfnu eve geldi ne istiyorsun dedim ayrilalim mi dedim bsey demiyor sadece dinliyor sonucta kv kp gorumce geldi herkes benden tarafta kp en sonunda sorulara cvp vermeyince bagrdi bu kiz ne yapsin sen niye cvp vermiyorsun dedi boyle knusulurken babam geldi benm esime gayet sakin ne istedgni sordu o arada bn babama gidelim beni 8stemiyormus aksam eve gelmek istemiyormus cocugu icin geliyormus dedim ( kv soyledi bunu esime sordum kv vardi ben oyle demedim dedi ) sonra esim ayaga kalkti kv kp sizin agzniza s....... dedi lafi yanlis soyluyorsunuz sonra boyle oluyor dedi neyse babamda aldi beni simdi burdayim annem bi dha gitme ondan koca olmaz diyor bn ne yapacgmi bilemez durumdayim yardim edin nolur

Önemsenmediğiniz, şiddet gördüğünüz bir evlilik... Üstelik ağır bir şiddet ayakla kafaya vurmak falan gibi. Üstüne üstlük haklı olduğunuz bir şey için özür dileyerek ileride olabilecek şiddete davetiye çıkarmışsınız. Adamın size şiddet uygulamasına hak vermişsiniz yani. Çocuğunuz için boşanmak istemeseniz bile siz şiddet görmeye devam edeceksiniz ve çocuğunuz da bunları görecek, etkilenecek. Sağlıksız bir çocuk olarak büyüyecek. Anneniz babanız da size destekken ben boşanmanızı tavsiye ederim. İşin içine şiddet girdiyse evliliği kurtarmak zordur maalesef, bu şekilde iyi bir evlilik sürdüremezsiniz.

Ne yapayım diye soruyor musunuz gerçekten? Biri dön dese döneceksiniz yani?

Kocanızın size ayağıyla tekme atabilmesi için;
1. ya öncesinde vurdu dengeniz bozuldu düştünüz yere ve KAFAnıza tekme attı.
2. ya siz çocuğunuzla oturuyorsunuz yerde ve o sırada attı
3. ya eğilmiştiniz yere ayakkabı vs giyiyordunuz o anda attı
gibi şeyler olması lazım. Şiddet var şiddet, neyi soruyorsunuz gözünüzü seveyim???

Adam eve gelmek istemiyor, evle ilgilenmiyor, karısının isteklerini önemsemiyor, eve gelmek yerine dışarıyı tercih ediyor, dövüyor ve siz ne yapayım diyorsunuz??

Ne yapayım ne demek?
Sana şiddet uygulamış şikayet edip darp raporu alacağın halde özür dilemişsin
Sen bir kadınsın hakların var kimsenin sana bunu yapmaya hakkı yok
Geç olmadan kurtul bu adamdan benim eşimde erkek kuaförü kızımız var ama asla eve geç gelmez işlerini ona göre ayarlar ve vaktini bizimle geçirir arkadaşlarıyla Maçla değil

Sormaniz bile hata. Adam sizi dovuyor daha neyi soruyorsunz. Öyle kayınvalide söyledi eşim onlara şöyle böyle dedi laflarının arkasına siginmayin. Burada hiç bi akli başında kadın size, kaynanan arayı bozuyor evine dön demez. Esin dayakçı, ilgisiz ve küfürbaz. Anneni dinle ve bu adamdan kurtul.

Kafana tekme attı, apartmanı ayağa kaldıracak kadar bağırdı ve ailene küfretti öyle mi?
Boşanmamayı aklınızın ucundan geçirecek kadar gurursuz ve güçsüz olmadığınızı ümit ediyorum.
Def edin o herifi.

Sormaniz bile hata. Adam sizi dovuyor daha neyi soruyorsunz. Öyle kayınvalide söyledi eşim onlara şöyle böyle dedi laflarının arkasına siginmayin. Burada hiç bi akli başında kadın size, kaynanan arayı bozuyor evine dön demez. Esin dayakçı, ilgisiz ve küfürbaz. Anneni dinle ve bu adamdan kurtul.
Neden polise şikayet etmiyorlar anlamıyorum
Polisler O kadar iyi davranıyor ki ve bütün haklarını sayıyor
İsteğe bağlı erkeği evden uzaklaştırma yada kadın sığınma evine gönderebiliyor kadını

Bence korkaklıktan dolayı ama bunda korkacak birşey yok gözü karartıp şikayet etse o erkek Yusuf Yusuf olur ve bir daha asla bir kadına tekme atmaz yemez

Neden polise şikayet etmiyorlar anlamıyorum
Polisler O kadar iyi davranıyor ki ve bütün haklarını sayıyor
İsteğe bağlı erkeği evden uzaklaştırma yada kadın sığınma evine gönderebiliyor kadını

Bence korkaklıktan dolayı ama bunda korkacak birşey yok gözü karartıp şikayet etse o erkek Yusuf Yusuf olur ve bir daha asla bir kadına tekme atmaz yemez
Bunun !için benim fikrim var ama burası karışır diye söylemiyorum.

Kafana tekme attı, apartmanı ayağa kaldıracak kadar bağırdı ve ailene küfretti öyle mi?
Boşanmamayı aklınızın ucundan geçirecek kadar gurursuz ve güçsüz olmadığınızı ümit ediyorum.
Def edin o herifi.
Annemlerdeyim zaten ayri kalacagm bi sure bosanmyi da dusunuyorum bu sefer cnku ilk degil ama nasil alisirim ne yaparim bilemiyorum kacarak evlendim annm babm haric ayrilsam herkes hem kacti hem cocukla geri geldi diycek boyle olacagi belliydi diycek cok karisigim su an

Annemlerdeyim zaten ayri kalacagm bi sure bosanmyi da dusunuyorum bu sefer cnku ilk degil ama nasil alisirim ne yaparim bilemiyorum kacarak evlendim annm babm haric ayrilsam herkes hem kacti hem cocukla geri geldi diycek boyle olacagi belliydi diycek cok karisigim su an
hazır annenlerdesin kalk şimdi darp raporu almaya gidin birlikte. zahmet olcak senin için biraz ama..

millet ilk gün konuşur üçüncü gün unutur merak etme sen.

Milletin ne diyecegi sizin ve cocugunuzun hayatindan, sagliginizdan daha mi önemli?
Allah askina prim vermeyin böyle adamlara yok özür dilemeler, alttan almalar falan.
Kendinize deger verin kendinize saygi duyun azcik ya! Bosa gitsin, böyle koca mi olur, gitsin bekar evinde yasasin!

Back
X