- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi MamasLiebling
-
bizde yaz başında bıraktık bezi...ama ben yolculuklarda falan bağlıyorum bez.. çünkü dışarda çişi geldiğinde yetişemeyiz veya sabredemz ki, mecbur bağlıyorum..
bence alaturka tuvalete alıştırın...yoksa şimdi değil büyük yaşlarda bile yapamaz alaturkaya...
bizim bi tanıdığın çocuğu bu sene okula başladı, alaturka tuvalete oturamıyor diye özel okula verdiler...
koca kız ama oturamıyor işte..bu bir alışkanlık...bence tatile gidene kadar kızınızı oturtun alaturkaya... veya siz bacaklarından çömelmiş vaziyette tutup kaldırın yapsın...eskiler hep öyle yapardı...ben evimde çoğunluk lazımlığa yaptırıyorum, ama biyere gidince kucağıma alıp çömelmiş gibi tutarak yaptırıyorum..her evde klozet olmaz...bence alıştırın...
Çocuk bu yolda nezaman tuvaleti gelecek bilemezsin molada gelmez, mola bitince gelir duramazsınız da yollarda bağla için rahat olsun yoksa yolculukta diken üstünde olursun.
Kızınla da konuş "bi'güncük taktık yarın çıkarıcaz tamam mı abla oldun çünkü sen" de çocuğun kafası karışmasın
Kesinlikle tavsiye ederim.ben cok kullandim.hatta hep cantamdaydi.nereye gitsem muthis bir kolaylikti.arabada,markette heryerde.biz icine orta boy cop torbasi alip koyuyoduk.kizim rahat rahat yapiyordu.yedek torbalari pahali cunku.ustelik kanatlarini acip klozet adaptoru de oluyor.tatilde otelde buyuk rahatlikti.adi da poti petit gibi biseydi.duruyo hala.buyuk icat bence
ben olsam bez baglardim , oglum 3.5 ya$inda yazin izine gittim turkiyeye ve bagladim bez
kendi arabanizda olsa ha deyince durma yeri bulunmuyor her zaman
sen arkasindan tutup çomelteecksin oda oturuyor gibi yapacak çi$ini alaturkada olsa
Psikolojik işte kuzucuk bezin artık kötü olduğunu, yapmaması gerektiğini güzelce öğrenmiş de arada böyle zamanlarda kaçamak yapabilse keşkedisiplinli bi'kızın olcak demek ki büyüyünce
Evet ogrendi cok sukur ama dedigin gibi arada kacirsa iyi olacakKizim yapabilirsin bezine diyorum yook, ben beze yapamam diye agliyor.. sanki iki bucuk sene yapmadi :))))
Insallah hep boyle disiplinli olur tabi... bakalim...
Cok sevindim... evet bana da pratik geldi... cantamda tasiyabilirim.. cisi geldiginde yapip hemen poseti atarim... iki markanin buldum.. ikiside ayni... bakalim sanirim ben de alacagim...
Peki saglamligi nasil canim? Yani ayaklarini acinca kirilma filan olmuyor dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?