sen baskasına bakma eger begendiysen neden olmasın ki çok hoş bir isim olur bence klasik herkesin duymaya alışkın olduğu bir isim yerine yeni modern bir isim bence başkasına aldırış etme çocuk senin çocugun kime ne
canım çok hoş farklı bir isim evet ama bence doğuma kadar düşün derim başka beğendiğin isismleride
tamam bazı isimler bizler için güzel geliyor ama benim için isim konusunda en önemli krıter ilerde özellik ergenlik çağında dalga konusu olmucak bi
isim olması
yağmur ,deniz,rüzgar isimleri konuyorsa mevsimde olabilir.bence yanına bir isim daha ekle.en azından kimse garipsemesin.mesela bahar mevsim ,yağmur mevsim,ırmak mevsim, çağla mevsim,eylül mevsim gibi çok hoş olur.
Allah evladınıza sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin. ben bu isimde biriyle yaklaşık 10 yıl kadar önce tanışmıştım ve bayılmıştım ismine. o günden beri unutamadım bu ismi. şuan ben de hamileyim henüz cinsiyetimiz belli değil o yüzden pek isim düşünmüyoruz ama ben kızım olsa mevsim adı bırakmak isterdim. fakat benim eşim biraz klasiktir. böyle farklı isimlere illa bir kulp bulur o yüzden biz muhtemelen çok farklı bir isim bırakamayacağız ama dediğim gibi ben bu adı şimdiye kadar sadece 1 kişide duydum ve bayıldım. çok güzel, iç açıcı bir isim.
bence de içinize sinen,çocuğunuzun ilerde taşımaktan gurur duyacağına inandığınız her isim güzel olur.birilerine danışıldığında kulp takmayan görmedim daha.işte budur dediğiniz isim bence çocuğunuza en yakışacak isimdir.
Bence mevsim kulağa hoş geliyor ben seviyorum bu tarz isimleri bizde bade koymayı düşünüyoruz bizde de beğenmeyenler oluyor ama şimdilik bizim içimize sindi daha çok hoşuma giden bir isim bulrsak değiştirebiliriz tabi en öenmlisi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah