Ailemle aram cok iyi vede hicbir sorun olmamasina ragmen gerek yok buna..
Istedigikleri zaman gelsinler hatta hic gitmesinler ama yinede onlarin sürekli gözetimi altindaymis gibi hissederim ben kendimi..
ee sonunda karar senin tabiki.. ama ben yapmam kesinlikle..
sen tartip ölcmen lazim artilarla eksileri..
ben evli falan değilim ama çok sıkılık tez ayrılık derler bence o kadar yakın olmayın iki tarafada kokuşmalar başlar işte bu şunu dedi o bunu falan falan başınızı ağrıtmayın bence
Kızlar ben yakın zamanda dünya evine giricem böyle planlıyoruz erkek arkadaşımla,
ancak sevgilim ile aynı apartmnda otururuyoruz ve evlenince aynı apartmanda mı oturucaz biz bunun kararını veremedik? sizlere başvurmayı düşündüm.
Kendi annemin benim işlerime yemek vs yardımı olur diye düşünüyorum artı annem ile aramız iyi değil iyi de değildi, o yüzden dip dibe olmayı da istemiyorum aslında.
rahatlığı da var olumsuz yönleri de var,
sizlerden bu şekilde yaşayan var mı , kendi ailesiyle oturup da rahatsız olup ayrılan sıkıntısını çeken var mı ne düşünüyorsunuz?
şimdiden teşekkürler. benneyaptımki
Ben 3 aylık evliyim ablam 6 yıllık evli ve ablam bir ay önce annemlerin apartmanında ev aldı, biraz önce annemlerle konuştum ablamda ordaymış ve çok fena üşütmüş annem ablamın üzerine bi baddaniye örtmmüş çorba yapıyormuş, ben de allaha şükür ailemle aynı şehirde ama 2 saatlik bir mesafede oturuyorum sağolsun istediğim her zaman eşimle birlite gidiyoruz annemlere ama ne bileyim böyle en kötü anlarda hastalıkta üzüntüde ailenin yanında olmak çok güzel ayrıca ablam çalışıyor ve çoğunlukla annem kendilerine yemek yaparken onlarada yapıyor ablam yorulmasın diye,
Benim en büyük duam (hayırlısıyla tabi) tayinimizin çıkması ve aileme yakın bir yere taşınmak, tabi bizimki aynı apartmanda olmaz en fazla olsa olsa aynı semtte olur ama aileme yaın olacaksam o bile yeter
Bir ay önce apartmanda ev aldı ve oturuyor ablan şu an memnun görünüyor çünkü hem hasta olmuş hem yemekleri kendi yapmamaya başlamış,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?