• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızın ailesi ile aynı apartmanda olması ?

isilsil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
613
0
96
İstanbul
Kızlar ben yakın zamanda dünya evine giricem böyle planlıyoruz erkek arkadaşımla,
ancak sevgilim ile aynı apartmnda otururuyoruz ve evlenince aynı apartmanda mı oturucaz biz bunun kararını veremedik? sizlere başvurmayı düşündüm.

Kendi annemin benim işlerime yemek vs yardımı olur diye düşünüyorum artı annem ile aramız iyi değil iyi de değildi, o yüzden dip dibe olmayı da istemiyorum aslında.

rahatlığı da var olumsuz yönleri de var,

sizlerden bu şekilde yaşayan var mı , kendi ailesiyle oturup da rahatsız olup ayrılan sıkıntısını çeken var mı ne düşünüyorsunuz?
şimdiden teşekkürler. benneyaptımki

bence kesinlikle arada mesafe olmali..
ayni sehirde olursun ama ben ayni apartmani istemem..
benim ailemde sürekli bunu diyor...
nisanliyim ve evlenince burda evimiz var iste bi dairede siz oturursunuz diyorlar kesnlikle kabul etmiyorum..
Ailemle aram cok iyi vede hicbir sorun olmamasina ragmen gerek yok buna..
Istedigikleri zaman gelsinler hatta hic gitmesinler ama yinede onlarin sürekli gözetimi altindaymis gibi hissederim ben kendimi..

canım bencede kesinlikle varsa imkan ayrı olunsun .ben hep bır sokak olsun ama arada mesafe olsun dıyorum gelsınler gıtsınler tabıkı ama o kadar yakın olmak pekte ıyı dgeıl.ınsan rahat rhat kavga bıle edemez.

bence ayni apartmanda oturmamalisiniz
ne onun nede senin ailenle.. ama karar sizin tabi

Ailemle aram cok iyi vede hicbir sorun olmamasina ragmen gerek yok buna..
Istedigikleri zaman gelsinler hatta hic gitmesinler ama yinede onlarin sürekli gözetimi altindaymis gibi hissederim ben kendimi..

gözetim altı bu çok doğru bir kelime,
gözetlenmek istemiyorum kim geldi, kim gitti, kaçta geldik, kavga mı ettik, neden ettik bunlar boğar insanı,
ama hazırda e v varken nasıl burayı istemem diyebilirim o da başka konu, ayrıca kendi evimiz olacak, diğer türlü kiraya çıkıcaz o evin kirasıyla orada oturabiliriz ama başkasının evinde oturmuş olucaz, kirada oturmak da kolay iş değil..

aynı apartmanın da rahatlıkları da var boshayallersmile

ee sonunda karar senin tabiki.. ama ben yapmam kesinlikle..
sen tartip ölcmen lazim artilarla eksileri..

ee sonunda karar senin tabiki.. ama ben yapmam kesinlikle..
sen tartip ölcmen lazim artilarla eksileri..

kendi ailenin evi hazır olmasına rağmen istemiyorsun, benim için ev de aynı apartmanda bir iki tadilatla olur ancakevime gelen misafirime kadar karışılacağinı biliyorum.

daha başka eksisi artısı da var tabi..

ben evli falan değilim ama çok sıkılık tez ayrılık derler bence o kadar yakın olmayın iki tarafada kokuşmalar başlar işte bu şunu dedi o bunu falan falan başınızı ağrıtmayın bence

Çok samimiyet tez ayrılık getirir derler, eksilerini artılarını iyi düşünün..

ben evli falan değilim ama çok sıkılık tez ayrılık derler bence o kadar yakın olmayın iki tarafada kokuşmalar başlar işte bu şunu dedi o bunu falan falan başınızı ağrıtmayın bence

eksisi de artısı da çok ama ölçüp biçemiyorum yaşamadan guclubacismile

Kızlar, ailemle aynı apartmanda oturmak rahat olur olmasına annem bazen yemek yapar belki getirir ya da ileride bebeğim olursa onun bakması rahat olur vs veyahut evde tuzum biberim olmazsa hemen gelip alabileceğim garantili bir komşum olur ama eğer kızın ailesinin yanında olması rahat bir şey olsaydı herkes annesinin yakınına aynı binaya taşınırdı değil mi ? evin boşalmasını beklerdiler kira olsa da geçsek derdiler öyle değil mi?

Kızlar ben yakın zamanda dünya evine giricem böyle planlıyoruz erkek arkadaşımla,
ancak sevgilim ile aynı apartmnda otururuyoruz ve evlenince aynı apartmanda mı oturucaz biz bunun kararını veremedik? sizlere başvurmayı düşündüm.

Kendi annemin benim işlerime yemek vs yardımı olur diye düşünüyorum artı annem ile aramız iyi değil iyi de değildi, o yüzden dip dibe olmayı da istemiyorum aslında.

rahatlığı da var olumsuz yönleri de var,

sizlerden bu şekilde yaşayan var mı , kendi ailesiyle oturup da rahatsız olup ayrılan sıkıntısını çeken var mı ne düşünüyorsunuz?
şimdiden teşekkürler. benneyaptımki

Ben 3 aylık evliyim ablam 6 yıllık evli ve ablam bir ay önce annemlerin apartmanında ev aldı, biraz önce annemlerle konuştum ablamda ordaymış ve çok fena üşütmüş annem ablamın üzerine bi baddaniye örtmmüş çorba yapıyormuş, ben de allaha şükür ailemle aynı şehirde ama 2 saatlik bir mesafede oturuyorum sağolsun istediğim her zaman eşimle birlite gidiyoruz annemlere ama ne bileyim böyle en kötü anlarda hastalıkta üzüntüde ailenin yanında olmak çok güzel ayrıca ablam çalışıyor ve çoğunlukla annem kendilerine yemek yaparken onlarada yapıyor ablam yorulmasın diye,
Benim en büyük duam (hayırlısıyla tabi) tayinimizin çıkması ve aileme yakın bir yere taşınmak, tabi bizimki aynı apartmanda olmaz en fazla olsa olsa aynı semtte olur ama aileme yaın olacaksam o bile yeter

Ne onun tarafına nede kendi tarafıma yakın oturmak istemem acıkcası. :1closedeyes:

Ben 3 aylık evliyim ablam 6 yıllık evli ve ablam bir ay önce annemlerin apartmanında ev aldı, biraz önce annemlerle konuştum ablamda ordaymış ve çok fena üşütmüş annem ablamın üzerine bi baddaniye örtmmüş çorba yapıyormuş, ben de allaha şükür ailemle aynı şehirde ama 2 saatlik bir mesafede oturuyorum sağolsun istediğim her zaman eşimle birlite gidiyoruz annemlere ama ne bileyim böyle en kötü anlarda hastalıkta üzüntüde ailenin yanında olmak çok güzel ayrıca ablam çalışıyor ve çoğunlukla annem kendilerine yemek yaparken onlarada yapıyor ablam yorulmasın diye,
Benim en büyük duam (hayırlısıyla tabi) tayinimizin çıkması ve aileme yakın bir yere taşınmak, tabi bizimki aynı apartmanda olmaz en fazla olsa olsa aynı semtte olur ama aileme yaın olacaksam o bile yeter

Bir ay önce apartmanda ev aldı ve oturuyor ablan şu an memnun görünüyor çünkü hem hasta olmuş hem yemekleri kendi yapmamaya başlamış,

Ablana 6 yıllık uzaklıktan sonra iyi gelmiştir belki de,
Benim içinse, ben zaten 28 yıldır ailemle yaşıyorum sürekli baskı ve evin küçük çocuğu konumundaydım. Zaten hep ailemin dizi dibinde olduğum için hayatımın bundan sonrası için de yüzden de çok gözüm almıyor aslında, kocamı da çocukları gibi büyütürlerse, evlenmiş gibi olamam boshayallersmile eve bir kardeş gelmiş gibi olabilir bundan da çekiniyorum.

Back
X