Kizin bana nolur bir şey söyleyin arkadaşlar yoksa kendime gelemiyorum

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
3 aydiir sevgili oldugum kisi tarafindan terk edildim yine onu gordum is yeri evimin yaninda durağa gecince zaten ister istemez birbirimizi goruyoruz ben boyle surekli gorursem nasil unutacam ki her gordugumde canim yaniyor yaaaa oda beni goruyor bazen bakiyo bazen bakmiyor bazen sigara yakiyo hemen 31 yasinda kendisi 2 hafta olacak ayrilali yapamiyorum onsuz

Profildeki yaşınız ise ergenliği geçeli çok olmuş, yapamam edemem yaşayamam onsuz laf... Hayat bir şekilde paşa paşa yaşamaya mecbur kılıyor sizi. Ben babamı ve 2 bebeğimi kaybettim ve hala hayattayım???

Görmek başta zor gelecek, sonra emin olun alışacaksınız. Kaldı ki geçmişiniz 3 ay?

Küçümsediğim için söylemiyorum ama birine delice bağlanmak İçin bence az bir süre...

Hiçbir erkek için değmez, şükredin ki 3 ayda bu kadar bağlanıp zorlandınız, ya daha uzun beraberlik sonrası ayrılsaydınız? Kafanızı dağıtacak şeylere yönelin

Allah sana bir zarar dokunduracak olursa, onu yine Allah’tan başka giderecek yoktur. Eğer senin için bir hayır dilerse, O’nun lütfu keremini engelleyecek de yoktur. (Yunus 107)
Herşeyde bir hayır var. İmkanınız varsa bir iki gün de olsa başka şehirdeki akrabanıza gidin. Mekandan uzaklaşmak iyi gelir.

Allah sana bir zarar dokunduracak olursa, onu yine Allah’tan başka giderecek yoktur. Eğer senin için bir hayır dilerse, O’nun lütfu keremini engelleyecek de yoktur. (Yunus 107)
Herşeyde bir hayır var. İmkanınız varsa bir iki gün de olsa başka şehirdeki akrabanıza gidin. Mekandan uzaklaşmak iyi gelir.
Allah razi olsun

Ben cümlenin en başındaki 3 ay da kaldım gerisne yorum yapmaya yüreğim kaldıramaz yorumumu burda bitiriyorm..:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Küçümser gibi olmak istemiyorum ama ne dertler var sizin dersiniz 3 aylık sevgiliniz tarafından terk edilmek mi? Karşınızdaki kişi 31 olduğuna göre sizin de küçük olmadığınızı varsayıyorum. Kimler kimleri unutuyor. 10 senelik kocası tarafından terk edilen insanlar ne yapsın? Şu hayatta en önemli şey sizsiniz hiç kimse kendinizden önemli değil

Back
X