- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Merhaba bugün iş yerinde patron ile bir konu hakkında konuşuyorduk arkadaşlarla. Çok alakasız bir konuda hepimize biraz sert çıktı -ofisle ilgili birkaç problem var ve bu ara sinirli- biz de patronumuzla öyle samimiyiz ki ben de dahil arkadaşlarımızla hiçbir sekilde patron çalışan ilişkisi yok. Belki bu da size fazla samimi gelebilir ama kendisi öyle istiyor. Oturur bize saatlerce esini anlatır mesela. Neyse... Ben de bize sert çıktığı için o anda agzimdan bizim patron kizisti cümlesi çıktı. Ve inanın niyetim bel altı değildi kizdi gerildi anlamındaydi. Ve yanlış anladı. Sen bana ne demeye calisiyorsun asıl sen mi kizistin filan dedi. O cinsel manada anlamış. Sonradan araştırdığımda sokak ağzı ile bu manada kullanılıyormuş ama o da biliyor ki öyle lakayit biri değilim. Kendimi anlatmaya çalıştım anlamadı ve surekli bağırdı. Şimdi size soruyorum ben ilk kez cinsel manada kullanıldığını duyuyorum siz nasıl biliyorsunuz bu söz obegini? Bilmediğin cümleyi kurmayacaksin o zaman dedi ve çok kızdı gerçekten. Kendimi nasıl ifade edebilirim?
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Tskler.
Edit:
Patron bayan bu arada.
Son düzenleyen: Moderatör: