• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizkardes,hamilelik,sigara

Canim arkadaşın ruh hali normal degil herkese saldırmis bana da laf etmis ve sonunda da banlanmis. O herhalde ablasi icin değil kendi için soruyordu bunlari. Burdan da istedigi yorumları alamayinca saldirdi herkese. Sigara içsin bisey olmaz dememizi bekliyordu o cevap gelmeyince sinirlendi. Takilma boşver
Bana da beddua etti, terbiyesiz. Allah çocuğuna acısın, ne kadar değişik insanlar var... Önüne gelene beddua ediyor, sıkıntılı bi tip.

Maalesef bebeğe çok zararı olacak. Kuzenimden biliyorum. İki oğlunda da yarım paket içti günde. Ve 2-3 sene boyunca hastanelere gitti. Bir ton ilaç kullandı. Makina aldı gece gündüz çocuklarına hava vermek zorunda kaldı.

Günde 1 paketle sağlıklı çocuk olması imkansız. Kardeşin çok bencil. Ha kendi içmiş ha karnındakine içirmiş. İkiside aynı şey.

Anne sevgisi gormedigin icin galiba boyle sert uslublu olmussun sana sormayacak kimse cocuk yaparken keske annen daha cok sevseymis

Üslubum sert değil gayet gerçekçi ve objektif. Ben annemle ilgili özeleştiri yapabiliyorum, keşke siz de kardeşinizle ilgili daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olabilseydiniz. Belki o zaman yardımınız dokunabilirdi ona.

Bir kadın hem deli gibi sigara içecek, hem ruhsal açıdan hazır olmayacak hem de çocuk yapacak öyle mi? Onun bu depresyonunun lohusa depresyonuyla birleşip bebeğine neler yapabileceğinden haberiniz var mı hiç?

Bu toplumun bilinçsizliği insanı hayattan soğutacak cinste. Başka da birşey diyemiyorum.

Back
X