- Konu Sahibi nildenizz35
-
Birbirini seven 2 genç var ortada.
Biraz zamana bıraksanız?
Siz kıyameti de koparsanız seviyorlarsa gizli de olsa görüşürler.
Ruhunuz da duymaz.
Kabullenmiş gibi davransın ailen azcık takdik yapın
Hatta artık onaylıyor gibi davranın er geç bırakacak görürsünüz şayet yaşantılarınız bu kadar uçurumsa.
Kızkardeşim lise 3 e gidiyor ve neydiği belirsiz biri ile tanışmış resmen aşk gözunu kör etmiş durumda psikolojısı alt üst babam çocugun msjlarını yakalamıs ve günlerdir evde kıyametler kopuyor. Eşim çocukla konustu türkiye üstüme gelse vazgecmem diyor krocan bır konusması var zaten. Annesi annemi arayıp tehdit etmiş . olaylar çok büyüdü ne yapcagımı bilmiyorum. Ayrıca babası cok tehlıkeli biriymiş silah taşıyormus daha önceden adamm yaralamadan içerideymiş.offff offffffffffffffffff
DÜŞÜNDÜK ne yapcağımızı ama bir çare bulamadık. Çok korkuyorum bu gidişle benim babamın başı belaya girecek. günlerdir beni telefonla arayıp fikir istiyorlar ben ailemı ılk kez bu kadar çaresiz gördüm. kardeşimle konusuyorum beni anlamıyorsunuz diyor ve ayrıca bızım tüm konusmalarımızı karsı tarafa iletiyor. düşmandan yana davranıyor resmen
bu dediklerinizi anlattım aynen güzelce konuştum gözleri kör olmuş durumda hıcbırını anlamak istemiyor malesef umutsuz bır durum su ana kadar yazılanların hepsini aklımdan daha önce gecırmıştim. ama yınede fıkırler ıçın saolun demekki kım olsa benım aklıma gelen fıkırler gelirmiş bunu anladım cunku tüm önerılerı yaptım dediklerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?