• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızkardeşim serserinin birine aşık

nildenizz35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
173
1
0
İzmir
Kızkardeşim lise 3 e gidiyor ve neydiği belirsiz biri ile tanışmış resmen aşk gözunu kör etmiş durumda psikolojısı alt üst babam çocugun msjlarını yakalamıs ve günlerdir evde kıyametler kopuyor. Eşim çocukla konustu türkiye üstüme gelse vazgecmem diyor krocan bır konusması var zaten. Annesi annemi arayıp tehdit etmiş . olaylar çok büyüdü ne yapcagımı bilmiyorum. Ayrıca babası cok tehlıkeli biriymiş silah taşıyormus daha önceden adamm yaralamadan içerideymiş.offff offffffffffffffffff

Son düzenleyen: Moderatör:
DÜŞÜNDÜK ne yapcağımızı ama bir çare bulamadık. Çok korkuyorum bu gidişle benim babamın başı belaya girecek. günlerdir beni telefonla arayıp fikir istiyorlar ben ailemı ılk kez bu kadar çaresiz gördüm. kardeşimle konusuyorum beni anlamıyorsunuz diyor ve ayrıca bızım tüm konusmalarımızı karsı tarafa iletiyor. düşmandan yana davranıyor resmen

Kardesinizin cok ustune giderseniz kacmayi bile goze alabilir.
Nolur sicak davranmaya calisin, onu sevin.
Bir muddet bu konuyu acip uzerine gitmeyin.
Cok cok dua edin.

Birbirini seven 2 genç var ortada.
Biraz zamana bıraksanız?
Siz kıyameti de koparsanız seviyorlarsa gizli de olsa görüşürler.
Ruhunuz da duymaz.
Kabullenmiş gibi davransın ailen azcık takdik yapın :34:
Hatta artık onaylıyor gibi davranın er geç bırakacak görürsünüz şayet yaşantılarınız bu kadar uçurumsa.

Bunu farkettim aynen dediğiniz gibi kaçmayı bile düşünüyordur su anda artık onu tanıyamıyorum ben istanbuldyaım ailem izmirde aiilem cok üstüne gidiyor ama onlar da korkuyor bu yüzden öyle davranıyorlar. Çocuk dinen ve eğitim kriterleri bakımından kesınlıkle bıze uygun değil birde naklıyecı oldugundan arabası var bu da bızım ıcın tehlıke yaratıyor arabasının olması cok korkutuyor bızı kacırır zorla göturur dıye

Birbirini seven 2 genç var ortada.
Biraz zamana bıraksanız?
Siz kıyameti de koparsanız seviyorlarsa gizli de olsa görüşürler.
Ruhunuz da duymaz.
Kabullenmiş gibi davransın ailen azcık takdik yapın :34:
Hatta artık onaylıyor gibi davranın er geç bırakacak görürsünüz şayet yaşantılarınız bu kadar uçurumsa.

Ewet ama onaylıyor gıbı görünürsek cocugun yanına gıdıp görusecek ve bız bunu kabul edemeyız serserının bırının ellerıne veremeyız kı kardesim artık bence akloını kaybettı cocugun annesıne annemın nosunu da kardesım vermıs tehdıt ettıren bıle odur belkıde hıc güvenmıyoruz artık daha 16 yasında ama beynı yıkanmıs gıbı cok farklı bırı oldu

Üstüne gittikçe kötü oluyor aslında intihardan bahsediyor. siz beni anlamıyorsunuz dıyor kör etmıs ask gözunu. Çocuk imkanı yok bıze uyacak biri değil . biz üniversiteye göndermeyı dusunuyoruz kardesimi cocuk lise mezunu dinen de farklı kısımlarda. ailesıde sorunlu olabılcek tum kötü özellıkler var yanı tek bir tane iyi özelliği yok malesef. Ve zaten annem de diyorkı dört dörtluk bıle olsa olmaz cunku benım kızım 16 yasında dıyor. Babam i,se bu gıdişle benım basım belaya girecek diyor.

Bu konuda evde kardesinizin uzerine gidildigi icin kardesin bunalir.
Ya intihar eder yada evden kacar. Yasin kucuk diyin.
Yasinin gelmesini beklicez. Belki biraz rahatlar.
Zamanla zaten karsi tarafin gercek yuzunu anlar.

Kızkardeşim lise 3 e gidiyor ve neydiği belirsiz biri ile tanışmış resmen aşk gözunu kör etmiş durumda psikolojısı alt üst babam çocugun msjlarını yakalamıs ve günlerdir evde kıyametler kopuyor. Eşim çocukla konustu türkiye üstüme gelse vazgecmem diyor krocan bır konusması var zaten. Annesi annemi arayıp tehdit etmiş . olaylar çok büyüdü ne yapcagımı bilmiyorum. Ayrıca babası cok tehlıkeli biriymiş silah taşıyormus daha önceden adamm yaralamadan içerideymiş.offff offffffffffffffffff

DÜŞÜNDÜK ne yapcağımızı ama bir çare bulamadık. Çok korkuyorum bu gidişle benim babamın başı belaya girecek. günlerdir beni telefonla arayıp fikir istiyorlar ben ailemı ılk kez bu kadar çaresiz gördüm. kardeşimle konusuyorum beni anlamıyorsunuz diyor ve ayrıca bızım tüm konusmalarımızı karsı tarafa iletiyor. düşmandan yana davranıyor resmen

lise 3'e gittiğine göre
kızkardeşin henüz reşit değl
yapabilecek en mantıklı şey
savcılığa suç duyurusunda bulunmak

savcılığa basvurduktan sonra 2-3 gun ılgilencekler sonrası peki sonra daha kötü olacak hersey savcılık da polis de arkamızda her dk duramazkı

Yasaklar hep cazip gelir canım ne yazık ki :14:
Siz ne kadar üstüne giderseniz o da o kadar yaklaşacak o çocuğa...
Bağırıp çağırmadan oturup güzelce anlatın işin sakıncalarını.
Çocuk belalı bir tip diyorsunuz.İşte anlatın eğer evlenirsen bununla şöyle olur , böyle olur diye güzel güzel anlatın.

bu dediklerinizi anlattım aynen güzelce konuştum gözleri kör olmuş durumda hıcbırını anlamak istemiyor malesef umutsuz bır durum su ana kadar yazılanların hepsini aklımdan daha önce gecırmıştim. ama yınede fıkırler ıçın saolun demekki kım olsa benım aklıma gelen fıkırler gelirmiş bunu anladım cunku tüm önerılerı yaptım dediklerinizi

bu dediklerinizi anlattım aynen güzelce konuştum gözleri kör olmuş durumda hıcbırını anlamak istemiyor malesef umutsuz bır durum su ana kadar yazılanların hepsini aklımdan daha önce gecırmıştim. ama yınede fıkırler ıçın saolun demekki kım olsa benım aklıma gelen fıkırler gelirmiş bunu anladım cunku tüm önerılerı yaptım dediklerinizi

Canım o zaman yaşayarak öğrenecek bazı şeyleri.Herşeyi kendi görecek belki de zamanla.Ben de zamanında ebeveynlerimi dinlemedim bazı meselelerde...Sonunda hep ben pişman oldum.Umarım geç olmadan o da görür gerçeği :5:

benımde kardesım 22 yasında işi cok guzel ve beraber oldugu ınsan 28 yasında calısmıyor yıllardır ilk zamanlar cok ustune gıttık olamayacagını soyledık ama dınlemedı..anladıkkı ne kadar cok ustune gıdersek o kadar ona yaklasıyor...suanda kendı halıne bıraktık...tavsıyem bır sure sızde oyle yapın...inşallah haklarında hayırlısı olsun...

Back
X