• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızkardeşimin eski flörtü ve pişmanlık hissi

Cocugun sevgilisi yokmus , kardesimin ortak arkadası yok diyor sevgilisi , kardesimin ortak arkadası kardesime bence senı unutamadı o yuzden kımse yok hayatında diyor , bizim deli de oyle umutlandı ama bence ouru yok gibi
Bi erkek oglu erkek “unutamadı” diye bunca yıl hayatına birini mi almayacak? Ay bu nasıl söz hahah görende ortalıkta kücük kücük Shah Khan’lar var sanacak :)
Sevistigi biri vardır, flörtlestigi vardır yada ne biliyim daldan dala konusuyordur özel hayatını paylasmak istemiyordur. Ayrılır ayrılmaz direkt karıya kıza atlayan canlılardan bahsediyoruz burda.

O zaman yürümeyip şimdi yürüyeceğini düşündüren nedir kız kardeşinize? Aynı şehire mi taşındılar çocukla? Geçmişe mazi geleceğe niyazi demişler.

Bence "ortak arkadaş" senin kardeşini yeniden bu çocuğu düşünür hale getirmiş...ama "seni unutamadı" cümlesinin gerçeği yansıtmadığını bilin .Kızkardeşiniz bu çocuğun kendisini sevmesini sevmiş..yoksa bu çocuğu geçmişte de sevdiğini sanmıyorum.

bu korkunc degıl mı ya ben olsam korkarım 1 ay gorustugum kısı benı yıllarca beklese :KK17:
Kuzum "aracı arkadaş" sallamış..kendince aralarını yapmaya çalışıyor ama adamın gönlü olsa şimdiye "tesadüfi" olarak planlanan bir karşılaşma zaten olmuştu.

kızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu

2018de bir flörtü vardı 1 aylık bir surec farklı sehırlerde yaşıyorlardı,bu farklı sehırler yuzunden yurumedi , kızkardesim de baska birisi var demiş ayrılmışlar, kardesim üniversite ogrencisiydi o zamanlar

kızkardesimin 2019dan beri baska ilişkisi vardı 2 yıl sürdü o bitti .

simdi kızkardesim bu 1 aylık flört ettiği çocuğa ulaşmak istiyor, simdi aynı sehırdeler, ne yapmalı kardesim ?
Ben oluru yok dedim ama sizin fikrinizi de almak istedim . Çocuk, kardesimden 3 yas buyuk
Gerek var mı??? Bence yok :ıslık:

Cocugun sevgilisi yokmus , kardesimin ortak arkadası yok diyor sevgilisi , kardesimin ortak arkadası kardesime bence senı unutamadı o yuzden kımse yok hayatında diyor , bizim deli de oyle umutlandı ama bence ouru yok gibi
Kardeşiniz neden istiyor çünkü ego tatmini. Çocuğu sevdiğinden ondan hoşlandığından değil yani. Sanki çocuk 4 yılda hala aşık kaldı, kardeşiniz böyle düşünüyor olmalı. Geriye dönen ileriye gidemez.

kızkardesim icin konu açıyorum kızkardesim 96 dogumlu

2018de bir flörtü vardı 1 aylık bir surec farklı sehırlerde yaşıyorlardı,bu farklı sehırler yuzunden yurumedi , kızkardesim de baska birisi var demiş ayrılmışlar, kardesim üniversite ogrencisiydi o zamanlar

kızkardesimin 2019dan beri baska ilişkisi vardı 2 yıl sürdü o bitti .

simdi kızkardesim bu 1 aylık flört ettiği çocuğa ulaşmak istiyor, simdi aynı sehırdeler, ne yapmalı kardesim ?
Ben oluru yok dedim ama sizin fikrinizi de almak istedim . Çocuk, kardesimden 3 yas buyuk
Amacı nedir kardeşinizin.. 🤔

kızkrdesim o zamanlar cahil oldugunu soyluyor mucadele etmeliydim diyor,denemek istiyor ,

ben denemesi taraftarı degilim çocuk intikam alabilir

Back
X