kızlaa hamile olduğunuzu kaçıncı haftanızda söylediniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi estur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

estur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
681
6
0
Antalya
selamlar hamile olduğumuzu kaç haftalıkken söylemeliyiz ,keseyi görünce mi, kalp atışından sonra mı ?

bencede kalp atislarini duyduktan sonra söyle
sanirim hamilesin kucagina almayi nasip etsin rabbim

canım ben ilk sonucu aldığım zaman yani tam adet günümde herkesi aramıştım hamileyim diye.çünkü 3 yıldır bekliyordum bu sonucu.şimdi 11.haftamın içindeyim allaha şükür hiçbir sorunumuz yok.bebeğimin hareketlerini bile gördüm ultrasyonda.

ben şuan 5 aylık hamileyim benim halamlar daha yeni öğrendiler kaydirigubbakcemile3 kimseye telefon açıp yaymadım yaa

bende 6. haftamda doktora gitmiştim

kalp atışlarını duymuştum saten ondan sonra söledim:)

bende keseyi gördüm kimseye söylemedim bekliyorum, kursum vardı gitmeyince hoca aradı , ağzımdan laf aldı ben anladım hamilesin demi dedi şimdi bütün sınıf biliyo .. neyse cümlemiz için hayırlısı olur inşallah..

ben ilk test yaptığımda eşime söylemiştim ancak iki hafta öncesinde trafik kazası geçirdiğim ve bebeğin etkilenmiş olma ihtimalini düşündüğüm için arkadaşlarıma 4lü testten sonra söyledim:)

ilk öğrendiğim hafta ya bebeğime bir şey olursa diye çok üzülüp sürekli ağlıyordum dolayısıyla manevi destek olmaları amacıyla eşim anneme annesine kız kardeşlere söylemişti.

ben ikinci çizgiyi görünce söylemiştim herkese, hiç iyi olmadı tabii düşükle sonuçlandı ve şimdi bazı komşular beni dışarıda gördüklerinde bebek nasıl diyorlar...
eee aldığım dersler oldu tabi, bir daha hamile kalırsam çok ümitlenmeyecek ve tüm tarama testleri bitene kadar ailem dışında hiç kimseye hiçbirşey söylemeyeceğimboshayallersmile

ben 5 haftalıkken doktor test yaptırmaya gitmiştim ozman teste hamile olduğumu öğrendim ama inanamadım 2 hafta geçsinb diye beklemeyi düşünüyordum bebeğim istemedi kasığımda ağrı oldu hastanye yatmak zorunda kaldık ozamanda kalp atışlarını duyduk zaten ben söylemeden ögrenilmiş oldu :D

eğer hamiş kalırsam ilk 3 ay söylememe taraftarıyım
ilk hamişliğimde testten sonra söyledim ve 2,5 aylık kalp atışı durduğu için kürtaj oldum o yüzden erken söylemeyin arkadaşlar

ben ögrenir ögrnmez söylemiştim.daha 4 haftlıkken herkes biliyordu.rabbim istedikten sonra bebege birşey olmaz.öyle bi korku yaşamadım nazar falan olur yada bebege birşey olur diye...

3 haftalikken ogrendim hemen annemlere ve yakinlarima soyledim.. sonucta hayir duasi alsin bebek diye dusundum...biz de hamile oldugunu saklamak gunah derler ayrica bebek sagir olur da derler ne kadar batil bilemicem ama oyle diyorlar

ben 11 haftalik hamileyim suan butun sulale biliyor desem yeridir.5 haftalikken hamile oldugumu ogrendim evde yaptigim tetle.esim sagolsun ogrenir ogrenmez kayinvalidemleri,annemi arayip soyledi...dr a gitmeyi bile bekleyemedi sevincten...ama cok dogru bir davranis degil tabii..

bende evde testi yaptım ve daha doktora gitmeden nerdeyse herkes duydu.ama ben özellikle söyleme gereği duydum.3 yıllık evliyim ve yeni bebek yapmaya karar verdik.öncesinde etraftaki insanların çocuğun olmuyor mu?doktora gittiniz mi?şeklindeki soruları beni çileden çıkarmıştı.henüz çocuk düşünmüyoruz yanıtı hiçbirine tatmin edici gelmiyordu.Rabbime şükürler olsun ki çocuk yapmaya karar verdikten 2 ay sonrası haberini aldık.artık hayırlısıysa sağ salim kucağımıza da alırız inşaallah.

bende evde testi yaptım ve daha doktora gitmeden nerdeyse herkes duydu.ama ben özellikle söyleme gereği duydum.3 yıllık evliyim ve yeni bebek yapmaya karar verdik.öncesinde etraftaki insanların çocuğun olmuyor mu?doktora gittiniz mi?şeklindeki soruları beni çileden çıkarmıştı.henüz çocuk düşünmüyoruz yanıtı hiçbirine tatmin edici gelmiyordu.Rabbime şükürler olsun ki çocuk yapmaya karar verdikten 2 ay sonrası haberini aldık.artık hayırlısıysa sağ salim kucağımıza da alırız inşaallah.

ne kadarda mutlu yazmışım bu mesajı.şimdi ise bebeğimin yasını tutuyorum.senağlamamafoldumben

3 haftalikken ogrendim hemen annemlere ve yakinlarima soyledim.. sonucta hayir duasi alsin bebek diye dusundum...biz de hamile oldugunu saklamak gunah derler ayrica bebek sagir olur da derler ne kadar batil bilemicem ama oyle diyorlar

ben ogrendigimde bebegim 5 haftalikti henuz kalp atisini duyamamistik ama ben yine de ben hemen duyurdum.Bence de saklamak cok iyi degil,bebegi inkar etmek gibi geliyor,o yokmush gibi davrandikca yok olur diye cok korktum ben o yuzden herkes bilsin benle birlikte dua etsin istedim.

Back
X