KIZLAAAAAARRR ACİLLLLL

sadecesoru18

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
302
86
18
22
Ovitrelle 11. Ve 12. Gün negatifi gördüm bugün 13. Gün silik ama bariz çizgi bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    IMG_4241.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 74
Amin canım amin şimdi hastanedeyim test sonuçlarımı bekliyorum doktoruma sorduğumda 1 hafta gecikmeden teste gerek yok dedi ama ben dayanamadım

Amin canım amin şimdi hastanedeyim test sonuçlarımı bekliyorum doktoruma sorduğumda 1 hafta gecikmeden teste gerek yok dedi ama ben dayanamadım
🥰🥰Varsa ona göre hareket edersin sen gene dikkat et negatif de çıksa zaman var daha gecikme yok ama çıkmaz e nabiza bak düşer oraya inşallah vardır

Evet 5 ve üzeri hamilesin demek sen iletmeyi takip et daha yeni tutunmuş daha doğrusu tutunmaya çalışıyor bu dönem çok hasas bol bol dinlen bol su iç 2 güne dediğim gibi yükselişi takip et sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Amin kuzum aminnn tamam çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah

Dün sabah ilk olarak idrar testi yaptım belirgin bariz bi çizgi vardı sonra kan vermeye gittim ve betahcg 10,9 çıkmıştı bu sabah ilk idrarla başka bi markadan doctor days hiç daha önce yapmadığım bi marka aşırı aşırı silik bi çizgi çıktı tutunamadı mı acaba

12 di negatifse olabilir 🙏🙏kan ver istersen varsa çıkar
İğne etkisi değil test pozitif kanla netleştir hayırlı haberlerini alırız inşallah
Merhaba bende bu ay femara+ovitrella kullandım bugün 13. Günüm erken gebelik testi yapsam net sonuç alabilir miyim sizce. Paylaştığım fotoda 11. Gün yaptım gebelik testini yani pazartesi günü ilki silik çıktı ikinci testi yaptım oda bozuktu açtım baktım çift çizgi gibi

Eklentiler

• CF365F87-B53B-427D-8D3D-3D2F0F7D60B4.webp
    CF365F87-B53B-427D-8D3D-3D2F0F7D60B4.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0398.webp
    IMG_0398.webp
    4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar birşey soracağım reglime 7 gün var ve belime ağrı vuruyor ama adetken ki ağrılarım gibi , eyilip doğrularken , oturduğum anda , dün beyaz akıntım oldu , acaba ne zaman test yapmalıyım ?

Kızlar birşey soracağım reglime 7 gün var ve belime ağrı vuruyor ama adetken ki ağrılarım gibi , eyilip doğrularken , oturduğum anda , dün beyaz akıntım oldu , acaba ne zaman test yapmalıyım ?
Sabredebiliyorsanız bikaç gün bekleyin. Ben 6 gün kala gördüm silik çizgi. Her sabah yapmaya devam ettim gittikçe koyulaştı.

Back
X