- 18 Aralık 2023
- 302
- 86
- 18
- 22
- Konu Sahibi sadecesoru18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmadım ama iğne etkisi olabilir mi bilemedim yarın sabah da yap bakalım koyulaşma olacak mi inşallah bebektirOvitrelle 11. Ve 12. Gün negatifi gördüm bugün 13. Gün silik ama bariz çizgi bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
Canım 10 11 ve 12 de negatifi gördüm bugün tekrar pozitife dönmüşKullanmadım ama iğne etkisi olabilir mi bilemedim yarın sabah da yap bakalım koyulaşma olacak mi inşallah bebektir![]()
12 di negatifse olabilirOvitrelle 11. Ve 12. Gün negatifi gördüm bugün 13. Gün silik ama bariz çizgi bu durumu yaşayıp hamile kalan var mı
İğne etkisi değil test pozitif kanla netleştir hayırlı haberlerini alırız inşallahCanım 10 11 ve 12 de negatifi gördüm bugün tekrar pozitife dönmüş
bekliyorum şuan lütfen dua edinİğne etkisi geçmiş o zaman hayırlı olsun kan verin
Amin canım amin şimdi hastanedeyim test sonuçlarımı bekliyorum doktoruma sorduğumda 1 hafta gecikmeden teste gerek yok dedi ama ben dayanamadım
Ağlama kız anaa güzel haber gelir inşallah ağlamak yok yoksa bile vakit var vardır onunda bir vakti zamanı sakin olKuzum inşallah inşallah ağlamak geliyor şuan içimden
10,9 beta hcg kızlarAğlama kız anaa güzel haber gelir inşallah ağlamak yok yoksa bile vakit var vardır onunda bir vakti zamanı sakin ol![]()
Hayırlı olsun canım coook yeni daha dinlen ağır iş yapma 2 güne bir kan ver yükselme bak10,9 beta hcg kızlar
Hamileyim demi canımHayırlı olsun canım coook yeni daha dinlen ağır iş yapma 2 güne bir kan ver yükselme bakbol su iç stresten uzak dur
Evet 5 ve üzeri hamilesin demek sen iletmeyi takip et daha yeni tutunmuş daha doğrusu tutunmaya çalışıyor bu dönem çok hasas bol bol dinlen bol su iç 2 güne dediğim gibi yükselişi takip et sağlıkla ilerlesin inşallahHamileyim demi canım
Amin kuzum aminnn tamam çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahEvet 5 ve üzeri hamilesin demek sen iletmeyi takip et daha yeni tutunmuş daha doğrusu tutunmaya çalışıyor bu dönem çok hasas bol bol dinlen bol su iç 2 güne dediğim gibi yükselişi takip et sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Amin canımAmin kuzum aminnn tamam çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba bende bu ay femara+ovitrella kullandım bugün 13. Günüm erken gebelik testi yapsam net sonuç alabilir miyim sizce. Paylaştığım fotoda 11. Gün yaptım gebelik testini yani pazartesi günü ilki silik çıktı ikinci testi yaptım oda bozuktu açtım baktım çift çizgi gibi12 di negatifse olabilirkan ver istersen varsa çıkar
İğne etkisi değil test pozitif kanla netleştir hayırlı haberlerini alırız inşallah
Sabredebiliyorsanız bikaç gün bekleyin. Ben 6 gün kala gördüm silik çizgi. Her sabah yapmaya devam ettim gittikçe koyulaştı.Kızlar birşey soracağım reglime 7 gün var ve belime ağrı vuruyor ama adetken ki ağrılarım gibi , eyilip doğrularken , oturduğum anda , dün beyaz akıntım oldu , acaba ne zaman test yapmalıyım ?