- 1 Kasım 2014
- 6
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi elifdoruk2014
-
yeni doğum yapmışsın daha ki o kadar abes bir kio da yok kocan baskı mı yapıyor yanicocuk isterken iyimiymiş valla ben parçalarım direk sıkıyorsa desin hele bir kolay sanki cocuk doğurmak
İns :s ikk kilom 45 olunca baski yiyorm istedüzene oturt hayatını moralmen de düşmesin moralin filan , halledersin bir şekilde inançlı ol kuzucum :)
Evlenmeden once 45 kilo olunca gozlerune batiyo iste boyle ..Çok da bir fazlanız yokmuş. Zamanla yavaş yavaş vermeye bakın. Hızla verilen kilodan bir hayır gelmez. 30-40 kilosu olanlar napsın?
ciddi misin diye bir sor eşine allah aşkına daha yeni doğum yapmışsın ve kilon da çok acayip değil yani bu konuda anlayşlı olmalı sana karşı canından can çıkıyor birşeyler tabi ki değişecek alınma böyle söylediğim iin lütfen ama senin kilo aldın demen lazım eşinin seni telkin etmesi gerekiyor bence ben nişanlıyım ve düğünüm de yakın bebek istiyoruz kilo alıcam falan diye sürekli takıntılı haldeyim ki zaten zayıf da değilim yani şu an herneyse nişanlım sürekli sağlığın yerinde olsun kiloyu mu sorun ediyorsun takma üzme kendini istiyrsan ver benim için sorun değil falan gibi şeyler söylüyor evet istiyordur kilo vermemi belki ama bana asla zayıfla şişmansın bilmem ne gibi cümleler asla kullammadıEvlenmedn once 45 kiloydum da .. Esimde sismanladn dio
Yeniyim burda nasil gelcem ki ???Zayıflama takimimiza gelebilirsiniz
Dahs detayli bilgi verir misin ???elifdoruk2014 diyet gruplarından herhangi bir cuma grubuna gidebilirsin ben 7. Cuma zayiflama takimindayim buyur gel :)
İyide bebeğin ek gıdaya başlayana kadar diyet önermiyo diyetisyenler, ancak abartmadan yiyebilirsin.Evlenmedn once 45 kiloydum da .. Esimde sismanladn dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?