kizlaaaaaarrr noooolur yardim

elifdoruk2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
6
0
1
35
Kizlar haziran 2014 dogum yaptm kilolarmdan kurtulamiomm 62 kiloyum 1.57 boyum var nasl gitcek bunlar esim surekli baski yapio yardimmm noluuuuurrrrrrr :KK43:o_O

Son düzenleme:
Evlenmedn once 45 kiloydum da .. Esimde sismanladn dio :KK43:
ciddi misin diye bir sor eşine allah aşkına daha yeni doğum yapmışsın ve kilon da çok acayip değil yani bu konuda anlayşlı olmalı sana karşı canından can çıkıyor birşeyler tabi ki değişecek alınma böyle söylediğim iin lütfen ama senin kilo aldın demen lazım eşinin seni telkin etmesi gerekiyor bence ben nişanlıyım ve düğünüm de yakın bebek istiyoruz kilo alıcam falan diye sürekli takıntılı haldeyim ki zaten zayıf da değilim yani şu an herneyse nişanlım sürekli sağlığın yerinde olsun kiloyu mu sorun ediyorsun takma üzme kendini istiyrsan ver benim için sorun değil falan gibi şeyler söylüyor evet istiyordur kilo vermemi belki ama bana asla zayıfla şişmansın bilmem ne gibi cümleler asla kullammadı

madem zayıflamak istiyorsun ona da birşeyler söyleyeyim bende rejimdeyim çünkü benimki eğer emziriyorsan sana ağır gelebilir sen bir şekilde biraz daha destekle ekmeği tuzu şekeri yağı kestim ağır olucaktır bu zeytin yağı kullanıyorum kullanırsam da günlük 1 yemek kaşığını asla geçmiyor sabahları sadece 1 dilim çavdar ekmeği yiyorum ara öğün olarak elma kepekli bisküvi yiyrom 2 ara öğün yiyorum 5 ten önce akşam yemeğimi yiyorum 2 kaşık yoğurt az sebze yemeği verdiğim yağ ölçüsünde ve salata yiyorum başka zaman bir kase çorba vs. bu şekilde 2 litreden fazla su içiyorum ve yeşilçay içip bolca spor yapıoyrum 5 ten sonra asla yemiyorum sana tavsiyem bu kadar ağır yapma yavaş yavaş ver kocan söylesin en önemlisi de yapacağına inan ilk başta hemen verilmiyor yavaş yavaş pes etmeden umarım başarırsın :) ayrıca diyet listelerine bakıp diyet yapma kendi diyet listeni kendin çıkaar yapabiliyorsan diyetisyene git ben kendi başıma yaptım gayet başarılı :)

Tabikii, diyet-saglikli beslenme forumunda cuma zayiflama takimlari var bir göz at 11tane var yanlis bilmiyorsam herhangi birine bi danış ben 7.takimdayim:)

Back
X